5.9.2012

Tallipoika

Jippii, sain uuden tallipojan! Otin Nugan mukaan tallille ulkoilemaan ja katsomaan uutta hoitoheppaamme Tahtia (mukana diilissä myös veljentyttöni). Vähän varauksella suhtauduin koko kuvioon, sillä Nugalla on tapana jäädä tuijottelemaan kaikkea pelottavaa ja aloittaa haukkuminen, mikä sitten jää päälle. 

Toisin kuitenkin kävi. Nuga katseli Tahtia häntä heiluen pää kallellaan, nuuskutti vähän kaviota ja hetken päästä turpaa. Tehtiin vielä porukalla pieni maastolenkki, itse talutin kumpaakin karvaista ja Nuga pinkoi hihnassa hevosen vieressä hyvää kyytiä, ihmetteli vaan vähän, kun ei pysähdelty ihan joka puun kohdalle pissatauolle. Tallin pihaan tullessa poika kuitenkin sitten vähän louskutti, kun tarhassa olevat hevoset näytti epäilyttäviltä... Nuga pääsee siis jatkossakin geimeihin mukaan.




"Älkää uskoko tota, oon oikeesti ihan kiltti poika, enkä hauku mistään turhista!"

P.S. Meillä jäi Nemon kanssa oman seuran agilitykisat viikonloppuna väliin, kun mun viisaudenhammas operoitiin päivystyksessä ja ohjeiksi annettiin, ettei viikkoon saa rehata. Talkoilemassa olin kyllä seuraavana päivänä 8h. 

14 kommenttia:

  1. Mahtava kuva Nugasta!

    VastaaPoista
  2. Ihana Nuga ♥
    Hienoa, että teiltä löytyy tallikaveri! Marttikin näki hierojan pihassa eilen kolme hevosta ja jätkä meinasi saada p-halvauksen ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan ne heposet aika isoja koiran näkövinkkelistä ;) Mitäs Mimmi tuumaa hevosista?

      Poista
    2. Voit arvata, mitä Mimmi tuumaa ;-) Se näkee mahtavan lihakimpaleen :-D

      Poista
  3. Moi! Ihana kuva ja kiva kuulla että Nuga viihtyy hevosien kanssa. Onneksi olkoon kun olet saanut hoitohevosta, teille tulee varmasti paljon ihania hetkiä yhdessä kaikki kolme. Mukavaa syksynjatkoa!:) Yst. terv. Johanna & Xavi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tuollaisella pikkutallilla on kyllä leppoisaa käydä (verrattuna isoihin ratsastuskouluihin) :) Vieläkö te käytte Xavin kanssa tallilla ja maastolenkeillä? :) Pirteää syksyä ja rapsutuksia Nemon veljelle <3

      Poista
  4. Hyvä Nuga! Kiva kuva "Nuggetista" (mun antama lempinimi...) Balmer, Mimi ja Maisa olivat tässä toissapäivänä taas peuhanneet Anskun ja Olgan kanssa. Ansku ja Maisa meuhkaavat keskenään, ja Mimillä ja Olgalla synkkaa hyvin...onhan ne kumpikin tommosia "mustapäitä" ;-) Balmerkin tykkää Anskusta, hyväksyi sen oikeastaan samoin tein...joskus tuossa keväällä, kun ekoja kertoja kaikki nuo viisi olivat vapaana keskenään, niin BAlmerin ilme oli Anskun lähestyessä vähän semmoinen, että " Ai jaa, vielä yks tommonen samanlainen pikkulikka lisää, nooh, menköön ny, ei tunnu enää missään!"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me sanotaan Nugetti :D Niin ihana kuulla, että likat tulevat juttuun noinkin isolla porukalla! Balmerilla onkin siinä kestämistä, mutta tytöt tuskin kyseenalaistavat, kuka on pomo ;D Hyvä toi viimeinen kommentti, ei tunnu enää missään! ;)

      Poista
  5. ilosen näkönen poju on. Oisko hevosen tuoksut huumanneet ihan mielen. Ihanasti teidän koirut saa virikkeitä. Hyvää syksyä ja heppailua sinne. Ja terkut täältä Essilästä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voipi olla, että tuoksut vie mennessään... Ainakin niitä kakkakikkareita olisi niin kiva maistella ;) Kiitos vaan, kun välillä tuntuu, etteivät saa tarpeeksi ohjelmaa ja lenkkiä, kun arki on välillä olevinaan niin kiireistä. Kiitos samoin, pirteää syksyä ja Essille rapsutuksia <3

      Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!