15.9.2012

Herb Garden

Poikkesin Postissa hakemassa blogiarvontapalkintoni ja voi miten suloinen paketti minua odotti <3 Kiitos vielä kerran Kaunis Elämä -blogin Aino-Kaisalle!  Katsotaan, mitä kivaa keksin näihin ihastuttaviin utuisensävyisiin purkkeihin. 




Onko muitakin, johon on kodin-tuunaus-inspiraatio iskenyt näin syksyn tullen? Olen tuunaillut alakertaa, tehden keittiöstä beigen, vihreän sijaan. Myös olohuoneeseen tuli lisää beigeä, uusien verhojen ja pehmeän maton muodossa. Vielä pientä fixailua vaatii sohvan koristetyynyt (jota meidän pentu on käynyt vähän nakertelemassa, aaargh!) ja seinille olisi tarkoitus kiinnittää taulukourut, johon tulisi valokuvia. Meillä ei olekaan ollut hetkeen valokuvia esillä, vaikka mielestäni ne tuo juuri sen kotoisen tunnelman ja hymyn huulille, kun muistelee kivoja tapahtumia ja hetkiä läheisten kanssa <3


Syksyistä viikonlopunjatkoa!

P.S. Ollaan ryhdistäydytty ekaa kertaa yhdessä asumisen aikana ja käyty poimimassa marjoja, joista tehtiin puna-, mustaherukka ja puolukka mehua siis mies teki.. Seuraavaksi on työn alla omenat, ainakin piirakkaa leivon ja mahdollisesti tehdään raikasta omenahilloa (mun lempparini lättyjen kanssa :).

6 kommenttia:

  1. Onnea,saitpa ihanan palkinnon!

    VastaaPoista
  2. Mulla on ollut ihan mieletön sisustusvimma :D Vähän olisi vielä hankintoja tehtävänä eteiseen ja sit toi pikkuhuone pitäisi laittaa. Ajateltiin, et Ulpu saa muuttaa koiraportin taakse keittiöön, ja hankimme jonkun kivan levitettävän sohva/sänkysysteemin vieraiden varalle.
    Meiltä jäi tänävuonna mustikat metsään, mut puolukkaa olen kerännyt vähän ja sit ottanut noista oman pihan herukkapuskista omani. Ne mustikat on kyl jäänyt kaivelemaan. Enskesänä olisi haaveissa pistää vähän yrttejä, tomaattia ja ehkäpä myös perunaa pihaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa <3 Mulle iskee yleensä kovempi vimma keväällä, mutta syksyllä on ihana laittaa 'lämpöä' kotiin lisää. Teilläkin on vierahuoneprojekti, meillä kans hankintalistalla vuodesohva :) Mistä ajattelitte katsella?

      Oi, yrtit kuulostaa hyviltä! Mustikkametsään mekään ei menty, tänäkään vuonna, höh. Täytyisi tietää ne paikat, ennen kun muut on ne vieneet :)

      Poista
  3. Voiiii :) Ole hyvä vaan!
    Onneksi voitto tuli sinulle, ihana kun osaat arvostaa sitä :)
    Tulinkin juuri tänne piipahtamaan ja katselemaan että onkohan paketti tullut ja mitä kaikkea täällä onkaan oikein puuhattu :)
    No hyvä että olette saaneet satoa talteen! Niistä saa ihan mahtavia herkkuja :)
    hauskaa keskiviikkoa!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vielä kerran <3 Jopa mies innostui ruukuista, kun laitettiin persiljat esille niihin!

      Täytyisi vaan enemmän poimia marjoja, kun ne on niiin hyviä :) Mukavaa viikon jatkoa myös teille! :)

      Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!