23.9.2012

Arkiset synttärit

Olipas ihana päivä eilen! Vähän niin kun juhlistettiin mun synttäreitä, vaikka oikeasti hengailtiin lämpöisessä syyssäässä pitkin kaupunkia. Sain päättää, mitä tehdään ja kun koko ajan tuntuu olevan ohjelmaa, niin olin niiiin tällaisen päivän tarpeessa, kun voidaan mennä fiiliksen mukaan kaikessa rauhassa.Aamulla reippailtiin Ahlmanille Läheltä Hyvää -tapahtumaan, mikä järjestettiin nyt toista kertaa. Ihasteltiin erilaisia eläimiä, syötiin muurinpohjalättyjä, kierrettiin tiluksia ja tehtiin ruokaostoksia. Meininki oli oikein mukava ja aurinkokin sieltä vähän pilkisteli pilvien takaa.Sitten suuntasimme keskustaan muutamille hankinnoille ja matkalla bongasimme sattumalta Koirakahvila Vainun! Olen fanittanut Suomen ensimmäistä koirakahvilaa facebookissa koko sen puoli vuotisen historian ajan, mutta vasta nyt ensimmäisen kerran kirjaimellisesti törmäsin siihen. Ihastuttava paikka, jossa söimme pienen lounaan: lohitoastia + salaattia. Omat karvakuonot haettiin autosta jälkkärikahvien ajaksi ja saivat nekin omat herkkunsa kahvilan valikoimasta.


Kierroksen jälkeen aloimmekin olemaan aika poikki, joten leffavuokraamon ja irtokarkkivalikoiman kautta kotiin. Ennen sohvalle rojahdusta saatiin vielä viikkosiivous viimeisteltyä ja pari koneellista pyykkiä pestyä. Sitten saikin loppuillan pötkötellä sohvalla hyvällä omalla tunnolla komedian merkeissä.Oikea synttäripäivä on siis tänään ja se kuluu koira- ja hevosmaisissa merkeissä. Ehkäpä illalla poikkeaa muutama kahvittelija <3 Pari lahjaakin olen saanut, niistä myöhemmin lisää.

Letkeää sunnuntaita sinulle!

6 kommenttia:

 1. Paljon Onnea!!!!Luulin ensin,että olet syntynyt samana päivänä,kun minä.Eli 22.pvä.Mutta läheltä liippasi kuitenkin.Hyvää synttäripäivää ja uutta viikkoa myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti ja myöhästyneet synttärionnittelut sinulle <3 Juhlistettiin tosiaan päivä etukäteen, kun mies ei noihin eläinjuttuihin innostu usein mukaan... ;)

   Poista
 2. Ihana synttäripäivä! Tuo mulli on hyvä tuossa ekassa kuvassa, kun pönöttää ihan kuin koiranäyttelyssä..:) ettet vain olisi sanonut sille, että seiso:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, niinhän se näyttää pönöttävän! ;) Noi oli ihania pieniä vasikoita, jotka ryntäsivät meidän Nugaa katsomaan sisältä ulos sateeseen!

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!