15.3.2015

Janakkalassa jankattiin

Janakkalan kisat meni tyypilliseen tapaan eli jokaiselta kolmelta radalta hylätty. Mua jännitti, jalat oli ihan vetelät ja epäilin muistanko ratojakaan. Nemo teki jälleen isoja loikkia, murisi ja sinkoili kentän toisesta päästä toiseen mieleisilleen putkille. Ekalla radalla oli vielä tekemisen meninkiä, mutta kaksi muuta oli ihan fiaskoja ja viimeisen radan jälkeen kannoin Nemon boksiin jäähylle.

 
Nemo on taas edukseen <3

Nemo oli oikein hyvän tuulinen, retuutti uutta papukaijaansa ja tarjosi mulle kontaktia sekä seuraamista, kun taskussa oli broilerpyöryköitä. Ei sitä itsekään viitsinyt olla huonolla tuulella, sillä ei tässä mikään yllättänyt, vapaapäivä ja kelikin mitä mainioin!


Trimmattu poika

Juttelin vielä muutaman kokeneemman agilityharrastajan kanssa ja ilmeni, että tämän tuomarin Janne Karstusen radat on aina vaikeita ja niissä tulee vähänlaisesti nollia, mikä lohdutti pikkuisen. Juteltiin palautuslenkillä: koirien terveydestä, treenaamismäärästä, kisojen määrästä kuukaudessa, nuorella koiralla kisaamisen aloittamisesta, kontakteista, rataprofiileista yms. Olipas piristävää kuulla vuonna 1995 aloittaneen harrastajan mielipiteitä lajista.


Kosahti 6, 13, 18, otti lentokeinun 10


Kielto 2, kosahti 6, juoksi 4 esteeltä 7:lle, nice

vaikeimmat paikat 2, 4-6 pitkähköt välit, 8 takana A, 11-12 putki ihan tyrkyllä, samoin A (tää meillä onnistui!)


Kosahti 8, kaverin mukaan ajoin koiran vahingossa esteen taakse, 10 juoksi pitkälle suoraan, 20 jälkeen lähti kepeille, en ehtinyt vaihtaa puolta

En ole varma, menikö radat juuri näin, sillä ne oli sen verran kinkkiset, että varsinkaan A rataa en juuri muista. Muutenkin on nopeasti vapaalla kädellä sutastu paperille, joten mittasuhteet sun muut ei pidä paikkaansa. Tässä C radallakin 15-16 väli oli easy, vaikka piirroksessani näyttää ihan mahdottomalta ;) Nää on tällaiset suuntaa antavat muistoksi!

8 kommenttia:

  1. Kun nyt taas katselin tuota Nemoa, niin tuli mieleeni jälleen kerran, että miten paljon Ansku muistuttaakaan isäänsä :) Näimme Anskua juuri olisiko ollut viikoa sitten. Marlon tykkää Anskusta niin kovasti :) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, se on kivaa, kun muutkin huomaa yhdennäköisyyden! Luonteissa on myös jotain samaa lempeyttä <3 Voin kuvitella, kun Marlon innostuu Anskusta ja toisin päin!

      Poista
  2. No huhhuh, olipahan radat! Koitin oikein miettiä, miten olisin ohjannut, vaikeeta on! Toi B-agiradan alkukin hei aikas kiva :-) Hankalaa, kun ei noita tuomareiden tyylejä oikein tunne ja sitten voi kuitenkin tulla tuomarimuutoksia... Mutta ainakin nämä radat näyttävät siltä, että välttelen ko. tuomarin ratoja ;-)
    Ei muuta kuin seuraavia kisoja kalenteriin! Söpö trimmattu Nemo <3 Munkin pitäisi siistiä Mimmi kevätkuntoon, huoh...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhah, ihanat kommentit noihin ratoihin eli samoilla linjoilla *pyörittelee silmiään* :D Noissa todellakin karsitaan hyvät akanoista ;) Ei taideta myöskään tolle tuomarille lähteä ihan heti uudestaan...

      Nemo kiittää! Tsemppiä Mimmin siistimiseen :)

      Poista
  3. Moi Tyypit, Eppu täällä! ;)

    http://curiousnoora.bellablogit.fi/2015/03/20/hei-hoi-blogilemmikit-eppu-haastaa/

    VastaaPoista
  4. Tervehdys! :)

    VastaaPoista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!