6.2.2015

Talvista viikonloppua


Harrastusarki on palannut. Maanantaina käytiin vapaaharkkaamassa aksaa springeri kaveri Hukan kanssa. Poikien kanssa otettiin hyppysuoraa, jossa myös muuri ja päässä putki + kepit. Nuga alkuun kiersi muuria, mutta lähti sitten lelun avulla irtoamaan esteelle. Kepeillä pojan keskittyminen oli hakusessa, mutta lopulta saatiin kaksi onnistunutta suoritusta. Olisi pitänyt vaan ensin ottaa rauhallisessa mielentilassa kepit ja sitten vasta rallatusta. Nemo oli into piukassa tauon jälkeen ja liiteli, kun vanha tekijä. Lunakin pääsi halliin juoksentelemaan ja mies intoutui sen kanssa muutamia esteitäkin menemään, desipelit oli korkealla, tietty. 

Keskiviikkona päästiin Lunan kasvattajan luo maalle. Voi sitä riemua ja Riemua! Lunan tyttö Riemu asuu siis kasvattajan luona ja on samanlainen ilopilleri, kun Lunakin eli tunkee syliin ja on otettu kaikesta huomiosta. Riemu kaiken päälle rakastaa kaikkia koiria. Mutta siis meidän lauma pääsi metsään juoksemaan/kahlaamaan, kaivelemaan keppejä ja pureskelemaan hangen alta löytyneitä luita. Sopivan väsynyttyä jengiä oli illalla kotona. 

Perjantaina eli tänään tehtiin pitkä hankilenkki päivän valossa. Ihanaa, kun paistoi aurinko ja valoisaa oli reippaasti yli kello viiden. Kahlattiin pitkä pätkä lumessa ja löydettiin tuo kuvassa oleva kapea 'metsäpolku', jota pitkin päästiin useampi kilometri. Matkan varrella olisi ollut yksi järven jääkin, mutta en sinne uskaltanut mennä, kun mittari näytti +2 ja jäällä näkyi jälkiä vaan reunoilla. Muuten se olisi aika bueno paikka päästää poikia vapaana menemään. Luna oli kans lenkillä, mutta kuvaushetkellä mun selän takana. 

Jännitän jo vähän huomisia kisoja, startataan Nemon kanssa heti toisina kolmessa luokassa. Suunnittelen myös viikonlopulle hiihtämistä lähipuistossa koiran kanssa, saapi nähdä onnistuuko ja mitä siitä ylipäätään tulee... ;) Talvista viikonloppua! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!