4.8.2013

Elokuu ja aurinko

Meillä on alkanut arki, kun mieskin palasi töihin. Iltaisin on tehty pitkiä lenkkejä mukavassa säässä kotikulmilla ja vähän muuallakin. Nemo tapasi ihanan Ellun Hervannassa, täyttä tohinaahan se oli ja jos vaan vapaaksi olisivat päässeet, niin kovaa olisivat menneet. Ellu varsinkin flirttaili ja mielisteli kovasti herrasmiestä. Lenkillä törmättiin myös iloiseen jackrusselnarttuun, mikä myös miellytti Nemon silmää ;)


Kesäloman viimeisiä päiviä 'Anskun' (Nugan sisko) mökillä
Viikonloppuisin ollaan ajeltu uskollisesti tallille ja aina, kun olen saanut kaverin mukaan, niin kaksi koirista on myös ollut messissä. Enimmäkseen pojat, mutta viime viikolla lähti Luna Nugan kanssa. Ihan kivasti viihtyvät tallilla, vaikkei siellä varsinaisesti muuta virkaa ole, kun seuraneitinä hengailla paikalla. Pääseehän siellä toki lenkille huumaaviin tuoksuihin, kuopsuttelemaan maata, maistelemaan lantaa yms.


Nemo kahlailee ja ui vedessä jatkuvasti, oma hiekkaranta on luksusta
Nemon jalkaa olen taas seurannut, sillä pitelee sitä ylhäällä kovemman rasituksen jälkeen. Ei oikeastaan agitreenien jälkeen, mutta jos on juossut päätä pahkaa vapaana tai ollaan tehty reipas ja pitkä metsälenkki. Tiedä sitten, onko todellista vai opittua, mutta kun välissä voi olla useamman viikon, ettei näy minkäänlaista oiretta. Ollaan jatkettu taas harjoituksia, kuukauden tauon jälkeen, jumppatyynyllä. Kaikki kolme seisovat jo hetken neljällä jalalla tyynyn päällä, ottaa hyvin vatsalihaksiin.


Nemo syö keppiä, Ansku päivystää
 Nyt on muuten meidän tenavilla oikeat kennelnimet, katsokaa vaikka: Ansku ja Nuga. Jippii!

 Alkusyksyn suunnitelmissa on ainakin agilitytreenejä, niin oppillaan, kun openkin roolissa, epiksiä (olisi kauhea hinku startata myös noiden nuorempien kanssa, mutta eihän me valmiita olla), agilitykisoja, Tampereen ryhmänäyttely ja kasvattaja-päivään osallistuminen. Lisäksi päätin lähteä oman mukavuusalueeni ulkopuolelle ja hakeutua muidenkin agilityopettajien silmien alle, yksittäisinä tunteina sopivassa saumassa.

 Nautitaan elokuusta ja auringosta!


Ansku tutkailee

P.S. Pirkkalan Piskien syksyn agilitytunnit näet täältä. Ilmoittaudu nopeasti, osa kursseista on jo täynnä!

8 kommenttia:

 1. Ihanat biitsikuvat! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, luksusta tollainen oma hiekkaranta!

   Poista
  2. Voi kun Onni ois elementissään tuolla. Onni the vesipeto. Ei voi koiralla parempaa lomaa olla, ainakaan parsonilla. Tiuku on tietty eri juttu, kun Tiuku+vesi= no can do !!.

   Voi kai koiralle jäädä tapakin pitää joskus kipeenä ollutta raajaa varovammin. Toivon ettei hänellä ole sen kummempaa.
   Terkkuja sinne täältä Essilästä, jossa joka aamu tarkistellaan ettei pihalla ole suhosta. Huh !!

   Poista
  3. Se on kyllä jännä, kun osa näistä pastoreista rakastaa vettä ja toiset ei sitten välitä ollenkaan ;)

   Lääkäri oli sitä mieltä tassusta, että on tapa, mutta kahta fyssaria haastatellessa, molemmat oli sitä mieltä, että on oikeasti kipeä. Aika saatiin vasta kk päähän.

   Kiitos samoin, terkkuja! Suhosta kannattaa varoa ;)

   Poista
 2. Rantatouhut on kyllä kesällä parhautta <3 Kuten maallaolo muutenkin. Meidän lauma on jo niin mökkiytynyt, että saapi nähdä miten remmilenkkeilyyn ja cityasumiseen enää totutaankaan :-)

  Harmi tuo Nemon jalka, toivottavasti siitä tokenee eikä ala jatkuvasti vaivata :-(

  Kivoja syyssuunnitelmia teillä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep jep, olisi niin ihana asua kodissa, jossa on suuri piha. Ei olisi sitä remmilenkkituskaa ihan koko ajan ;) Tsemppiä teille kaupunkielämään!

   Huolestuttaa kyllä toi Nemon jalka, ei se kunnossa ole, mutta ei ihan tohjonakaan. Saas nähdä.

   Poista
 3. Mee kattoon tää:

  www.ruutinen.blogspot.fi

  Seon mun ja mintun blogi! :)

  VastaaPoista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!