25.8.2013

Kamunkorven päivillä kuntoilemassa

 
 
Kamunkorven päivät järjestettiin koirakuntosalilla Vesilahdella. Salilla oli kaikenlaista puuhaa koiran motoriikalle, lihaksille ja mielelle, mm. pallomeri, josta koirien tuli hakea nameja, jumppatyynyjä, puomi, jyrkkä A, virikeluolasto, erilaisia älypelejä jne. 
 
 
Luna pääsi kokeilemaan aktiviteettejä ensimmäisenä veljensä Peten kanssa. Lunalla oli lievästi sanottuna sika hauskaa! Pete sen sijaan oli enemmän kiinnostunut kokolattiamaton tuoksuista... Aikamoista ryntäilyä oli myös Nemolla ja Nugalla keskenään, ilo piti ottaa irti täysillä. Älypeleissäkin kiinnosti välillä enemmän ne namiskat, mitä nosteltiin, eikä niinkään se herkku ja sitten juostiin namiska suussa ympäri salia.
 
Hienosti menivät myös Lunan joulun välipäivän pennut, paikalla Riemu, Ruusu ja Teho. Aivan ihania pikkuisia ja niin leppoisia luonteeltaan! Riemun kohdalla mun sydämeni teki pari ylimääräistä lyöntiä, tunnistatteko neidin kuvista? Ei voi suloisempaa ja sosiaalisempaa parsonia olla. Ruusu on luonteeltaan lunkki, mutta tulta ja tappuraa tarvittaessa mm. agilitykentällä. Teho taas näyttää kasvoistaan ihan meidän Nugalta, myöhemmin saadaan varmaan kuvia, niin näette tekin. Todella hassua katsoa koiraa, joka näyttää omalta.
 
 
Olipas ihanaa nähdä kaikkia tuttuja koiria omistajineen! Meidän koiratkin pääsi nuuskimaan muita koiria, Luna Peteä, Nemo Ruusua ja Nuga Tehoa. Kiitos Eijalle mahtavasta päivästä, oot vaan niin paras <3

4 kommenttia:

 1. Kiitos Anna <3

  Aivan ihania kuvia! Mä haluun kans lainata noita :) Omat odottaa vielä huomiseen kamerassa, kun en jaksanut lähteä niitä purkamaan! Kiitos kun kävitte ja olitte!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy laittaa lisää kuvia fb:iin! Kiitos itsellesi, kun jälleen järjestit näin ihanan päivän :)

   Poista
 2. Voi vitsit, miten kiva päivä teillä ollut! Mehän ollaan käyty Kirsillä Nekalassa, mutta en tiennytkään, että hänellä on noin komea paikka myöskin :-) Olispa mukava käydä joskus uittamassa näitä pallomeressä :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärsin, että tää on aika uusi juttu Kirsillä. Meiltä ajeli tuonne vain 0,5h, joten voisi lähteä uudestaan ja toi pallomeri oli kyllä aikalailla kaikkien suosikki :)

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!