20.3.2013

Samikset...

Kohta ratkeaa, kuka on samis Lunan kanssa vaaleanpunaisessa paidassaan...


Onni oli myötä katilla! ... eli Luna ja Iines on samikset :) Oikein paljon onnea voittajalle, laitathan sähköpostilla (nemuski@gmail.com) kotiosoitteesi, niin saan takin matkaan jo mahdollisesti ennen viikonloppua!


Kiitos paljon kaikille osallistujille, vanhoille ja uusille lukijoille sekä arvonnan linkittäneille! Olen jokaisesta kommentista ilahtunut :)


P.S. Sorry, kun arvonta hieman pitkittyi, meillä oli yllätysvieraita/rapsuttelijoita kylässä.

6 kommenttia:

 1. Onnea voittajalle <3
  Eikä se haittaa Anne vaikka ois toistekin sama otsikko kuin meillä. Sanat on tarkoitettu käytettäviksi. Ja kauniit kuvat näytettäviksi. Niitähän Lunasta riittää. Ja muistakin .
  Terkkuja Essilästä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanasti sanottu, hyvä sitten, ettei haittaa! Essille rapsutuksia :)

   Poista
 2. Kiitoksia onnitteluista ja suuret kiitokset onnettarelle!
  Nämä olivat elämäni ensimmäiset blogi-arpajaiset ja voitto tuli :) Uskon, että villapaita sopii täydellisesti Iinekselle. Lupasin Annalle jo kuvan kunhan saamme paidan päälle.

  Nyt jännityksellä odottamaan postipoikaa ;D

  Terkut mahtavalle Parson kolmikolle. Olemme Iineksen kanssa niin ylpeitä komeasta velipuolikuusta ;)

  Terkuin,
  Kati ja Iines

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä, toivottavasti paita on sopiva. Venyy kyllä jonkin verran, eikä ole kovin pitkä, niin uskon sen sopivan aika moneen kroppaan :) Kuvaa odottelen tosiaan innoissani! Ihanaa nähdä saman kennelin kasvatteja ja ollaan ihan otettuja Nemon kanssa tuosta tunnustuksesta! :) Nemo pusuttaa Iinestä...

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!