14.2.2013

Ystävänpäivän iltaa

Hyvää ystävänpäivän iltaa jokaiselle kamulle <3

Meillä on ollut oikein mukava päivä! Ollaan saatu Luna kotiin (pennut 7 viikkoisia, käy kurkkaamassa pääkuvat, miten suloinen voi olla pikkupastori <3) ja lenkkeiltiin heti likkojen kesken ystävänpäiväriehaan katselemaan lasten touhuja, hienoa tulishowta ja syömään makkaraa. Luna oli oikein siivosti hälinän keskellä ja lasten rapsuteltavana, ainoastaan kerran korotti ääntään, kun suuri koiranpentu honkelsi kohti.


Viikonlopuksi suunnataan poikien kanssa Turkuun moikkaamaan keeshound Sädettä ja Luna pääsee sillä välin mummulaan hoitoon. Jakamatonta huomiota ja peiton alla nukkumista tiedossa ;) 

Lisäksi tänään varmistui, että meitä odottaa pieni lomailu viikon päässä ja koirien kanssa jotain spesiaalia, mutta siitä myöhemmin lisää...

Viikonloppuja kaikille!

6 kommenttia:

  1. Suloisia pentuja. "Rasavilli" ehkä kaikista suloisin. =)

    Viikonloppuja ja dogeille rapsut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos nyt oikein muistan, niin Rasavilli on kasvattajan suosikki pojista! En osaa päättää omaa suosikkia <3 Kiitos samoin, ihanaa viikonlopun jatkoa ja pusuja Bonolle sekä Nasulle!

      Poista
  2. Lauma taas koossa ♥ Pennut on kyllä übersöpöjä :-)
    Mielenkiinnolla jään odottamaan tuota spesiaaliosiota, mielikuvitus jo raksuttaa!
    Viikonloppuja teillekin1

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ihanaa, kun on koko jengi koossa! Mukavaa viikonloppua teidän laumalle :)

      Poista
  3. Luna on sulonen. Oon ihan mykkyrässä kun katon noita valtavan isoja ihania silmiä. Ei oo ihme jos pennut on samaa luokkaa.
    Mukavaa viikonloppua teille. Ihan puolueeton mielipide; Turku, se on kyl sit nimbal hiano paikka assu. Suame helmi , mää sanoisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Luna on sulattanut monen sydämet, ehkä ne on sitten ne silmät <3 Hehhheee, hauskaa viikonloppua teillekin! Ollaan viihdytty hyvin Turussa, koluttu kirppareita, lenkkeilty ja syöty hyvin :)

      Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!