Mahanpohjassa lenteli perhoset, kun odoteltiin vuoroamme mätsärikehiin Sääksjärven koulun järjestämässä tapahtumassa. Sekä Luna, että Nuga haukkuivat lähes taukoamatta ja joka paikkaan olisi pitänyt päästä... Mietin, että olisiko pitänyt jäädä vaan suosista kotiin ;)

Kehässä kuitenkin Nuga keskittyi hommaan aika mukavasti, mutta sai sinisen nauhan, kun heitteli etujalkojaan korkealle. Muuten tuomari kommentoi jotain siihen suuntaan, että esiintyminen oli loppua kohden ihan mallikasta noinkin vilperin pennun kanssa :) Sinisten kehässä ei sijoitusta tullut.Lunan kanssa kävi niin, että vuoro olisi ollut samaan aikaan Nugan kanssa, joten kun sain Nugan takaisin boksiin, kaappasin Lunan kainaloon ja eikun menoksi. Kauhea huuto siitä tuli, enkä meinannut saada pujotettua näyttelyhihnaa kaulaan, kun niin kova hyörinä kävi. Kehässä tyttö rauhoittui kumminkin hieman ja sain tuomarilta neuvon juosta itse Lunan vieressä ja avot, tyttö ei ehtinyt haistelemaan maata, vaan juoksi nätisti, eikä muuten enää heitellyt etujalkojaan!

Luna sai siis sinisen nauhan (kilpakumppanina ystäväni mittelspitz, joka voitti ihan koko roskan ja sai aivan mahtavat palkinnot, joita sitten yhdessä roudattiin autolle!). Sinisten kehässä, suureksi yllätykseksi, tuomarin sanojen mukaan villi kortti sijoittui neljänneksi! Hiukan nauratti :D Luna kyllä osaa hurmata juuri oikealla hetkellä, meinaan kun tuomari kiertää yksitellen jokaisen koiran luona, niin Luna jähmettyy nätisti paikalleen, katsoo ruskeilla nappisilmillään pää kallellaan ja heiluttaa häntää niin vimmatusti ♥

Tässä vielä Pai, koko mätsärin paras (BIS1) ja järjestäjäluokan suosikki, joka palkittiin lisäksi repullisella koiran leluja ja herkkuja + rantapyyhkeellä. 
P.S. Nuga on alkanut viimeisen viikon sisällä nostamaan jalkaa isän jalanjäljillä :)

P.S.2 Ei kannata antaa koirille kokonaisena makkaraa, Nemo ahmatti hotkaisi makkaran muutamana isona palana kitusiinsa ja kouristeli + oksenteli viitisen minuuttia ympäri kotia. Ehti aina hotkaista makkaran uudestaan huiviinsa jne. Että silleen meillä..