Kiitos kuvista Juha Martinmaalle jälleen! :)

Lähdettiin Nemon kanssa kannustamaan Anskua ja ystäväni yorkshirenterrieriä Effieä pentunäyttelyyn Helsinkiin. Anskulla meni mukavasti, juoksi ja seisoi nätisti, pöydällä vähän jännitti. Sijoitus oli VSP (vastakkaisen sukupuolen paras), tosin muita parsonnarttuja ei ollut kilpailussa mukana ;) Vesa Lehtosen arvostelu, johon olen erittäin tyytyväinen:

Erinomaiset mittasuhteet, hyvä pää, joskin silmänympäryksien pigmentti saisi olla yhtenäisempi. Hyvä kaula ja ylälinja, hyvin kulmautunut edestä ja takaa, hyvä luusto. Liikkuu tasapainoisesti. Mukava luonne, mutta vaatii vielä hieman totuttelua. Hyvä karva.

Virallisen osuuden jälkeen koirat pääsivät Rajasaaren koirapuistoon, joka siis kauniissa saaressa. Aivan ihana paratiisi, missä ihmisetkin voisi kesällä uida ja pitää vaikka piknikkiä, monta uimapaikkaa löytyi saarta kiertäessä. Nemokin tuli kaikkien koirien kanssa juttuun, kun liikuttiin eteen päin ja kummasti viimeiseksi päädyttiin pienelle hiekkarannalle, jossa kuusi narttua ja yksi Nemo :)Ystäväni yorkki Effie käyttäytyi oikein reippaasti kehässä ja luokkansa pienimpänä sijoittui kolmanneksi. Matka jatkuikin Effien luo yökylään. Nemoa jokseenkin ärsytti pienen pennun innokkuus ja heti ensimmäisenä tuli kahinaa luista, mitä en huomannut nostaa lattialta, joten valvottiin koko ajan meininkiä ja ajateltiin päästää koiria vapaasti vasta sitten, kun Effiekin alkaa tuoksumaan tytöltä ;)

Olipas ihanaa viettää laatuaikaa Nemon kanssa kahden, nukuttiin samassa sängyssä ja Nemo sai jatkuvaa huomiota sekä rapsutuksia 'kummitädiltä' (joka ollut Nemon hoidossa mukana alusta asti <3). Nemon kanssa on mukava olla reissussa, kun rakastaa kaikkia, ei sählää ylimääräisiä, ei hauku ja viihtyy boksissaan sekä autossa tarvittaessa.Marcipans Effie, kuva: Kaija Toivanen

P.S. Myöhemmin kuvia isästä ja tyttärestä, molemmat oli aika innoissaan jälleen näkemisestä. Nemo toki oli fiiliksissä myös ihanaisesta Olgasta (Anskun 'isosisko').