22.5.2012

Mintunvihreä moka


Olohuoneen uuden tapetin esittely pitkittyi, kun a) en tahtonut saada minkäänlaisia kuvia kokonaisesta huoneesta pokkarilla b) mokasin ostamalla mintunvihreät verhot turkoosin sijaan. Aika jännä, vaikka tapettipalan kanssa olin liikenteessä, mutta pala oli sen verran pieni, ettei siihen osunut yhtään tuota tapetin tummempaa turkoosia ja väri natsasi vaaleamman turkoosin kanssa.

Noh, ensin ikkunassa oli ruskeat verhot mintun lisäksi (tuli ihan minttusuklaajäätelö mieleen), sitten vaihdoin vanhat beiget verhot kaveriksi, mutta ne olikin tapettiin verrattuna keltaiset. Lopulta löysin valkoiset valoverhot ystävän vinkkaamana ja se oli siinä!


Olohuoneen vanha maali, joka oli myöskin ihan kiva, mutta kulunut (tiedän, raidat näyttää tapetilta, mutta on oikeasti kiiltävää maalia :)


Tapetti kahtena erillisenä vuotana, ei harkittu lopulta kahta vuotaa vierekkäin ns. paneelia, sillä siitä tuli kummallinen verhomainen fiilis


Mintunvihreätä ja pientä kimallusta


Kattokruunun takaa


Tuikkukipot sentään mätsää :)

8 kommenttia:

 1. Kaunista ja raikasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Harmi, kun kuvat on suttuisia..

   Poista
 2. Ompa hienot tapetit tolla viisii laitettuna :)

  VastaaPoista
 3. oi, tykkään paljon tuosta tyylistä laittaa kaunis tapetti. Tosi kaunis kokonaisuus!

  VastaaPoista
 4. Ihanan keväistä! Kivoja idiksiä, eihän sitä tapettia tosiaan aina tarvitse laittaa koko seinää tai maalata...

  VastaaPoista
 5. Sanna-Mari, voi kiitoksia :)

  Riitta Sinikka, kiitos! Vähän erikoinen se on, kestää hetken, että silmä tottuu, mutta nyt kun nuo verhot sopii yhteen tapetin kanssa, niin tulee harmonisempi olo.

  Rouva Kivitikka, kiitos :) Joo, ei haluttu tällä kertaa liian hallitsevaa seinää, sellainen oli edellisessä kodissa. Vähän jäi kaivelemaan Pientä Pintaremonttia -ohjelmassa nähty: tapettia neliönmallisella alueella kehystettynä valkoisella listalla, mutta ei alettu sellaista sitten kuitenkaan väsäämään.

  VastaaPoista
 6. Ihanan näköistä. Hei, mistähän päin maailmaa juuri nuo mintun vihreät verhot ovat hankittu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Tein verhot itse ja on ihan Vallilan kangasta, löytyi Kodin Ykkösestä. Muistaakseni näin myös myöhemmin tuota valmisverhona.

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!