23.2.2013

Kuvaussessio

Spesialreissu Vantaalle on takana ja väsyneet, mutta onnelliset koirat pötköttelevät kotisohvalla kainalossa. Koirat kävivät poseeraamassa, riehumassa, studiokuvissa Ullalla! Monen vuoden takainen haaveeni toteutui ja otoksia saadaan ihastella viikon sisään. 



Ulla kasvattaa itse staffeja ja on tehnyt töitä paljon eläinten kanssa, joten meidän elohiiret ei kuvaajaa hätkäyttäneet ;) Itsellä tuli aika pian kuuma ja ääni kohosi, varsinkin Nuga oli aika mahdoton, eikä meinannut pysyä ollenkaan paikallaan. Luna murtautui haitarioven sivusta toimiston puolelle pusuttelemaan porukkaa ja Nemo yritti kiikuttaa rekvisiittanalleja aina kun silmä vältti... Lisäksi yhtenään joku kolmesta riensi päin kuvaajaa, kun vingutettiin lelua, jotta päät olisivat kääntyneet kameraan. Mutta oli siellä muutamia rauhallisiakin hetkiä ja yksitellen paikalla olo onnistui paremmin.



Reissulla yövyttiin hotelli Flamingossa. Koirat alkavat olemaan matkustuskonkareita, eivätkä turhia stressaa. Kuvauksen jälkeen uni maittoi ja me päästiin rauhassa syömään. Aamuyöstä yökerhosta palailijat aiheutti pari kertaa rynnimistä kovaäänisesti ovelle, mutta muuten koirat olivat nätisti. Hotellista sai tälläkin kertaa ihanan "We like dogs" -paketin, josta löytyi herkkuja, dentalstickejä ja kakkapusseja. Olen tällaisista aina ihan otettu.



Nemon jalkaan auttoi selvästi hieronta ja on käyttänyt sitä nyt ihan normaaliin tapaan. Kuvaussession jälkeen oli ehkä aavistuksen kankea, kun siellä liukkaalla lattialla sohlasi 1,5h. Hotellihuoneessa yritettiin välttää, ettei hyppelehtisi etenkään sängystä pois, eikä menisi rappusia alas, jolloin paino tulee etuosaan, mutta eihän niitä kaikkia voinut millään välttää. 



Luna on toipunut hyvin pennutuksesta. Kotiin paluun ja imetyksen loppumisen jälkeen maha on kiinteytynyt lähes entiselleen jo 1,5 viikossa sekä lihaa on saatu pikkuhiljaa luiden ympärille. Luna pääsi shampoopesullekin pitkästä aikaa ja jopa ihan nautiskeli suihkusta.

Nugalla on kaikki hyvin, oma reipas itsensä ja karvan alta kuoriutui taas ubersuloisuus <3 Poika nukkui hotellissa elämänsä ekan kerran sängyssä, simahti kun saunalyhty, mutta yöllä kuitenkin heräili tassuttelemaan ja pari kertaa tosiaan vahti käytävästä kuuluvia ääniä. 

Nyt ollaankin muutama viikko nelisteen, kun mies lähti työreissuun San Franciscoon auringon alle.

2 kommenttia:

  1. Ihania reissukoiria ♥ Meikäläiset ei ole koskaan hotellissa yöpyneet, pitäisiköhän joskus repäistä ja lähteä ihan vain "oman perheen kesken" hotellilomalle jonnekin päin Suomea :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Ilman muuta lähdette hotellilomalle ihan muuten vaan, se on mukavaa.

      Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!