27.5.2016

Perjantai pössis

Heippa hei, täällä ollaan hyvällä perjantai pössiksellä! Vaikka vähän väsyttääkin työviikon päälle. Nemo kävi fyssarin käsittelyssä, eikä arastelut mitään, vaikka kuinka käsiteltiin, käännettiin ja väännettiin, joten ollaan tehty normilenkkejä sekä ilmoittauduttu kisaamaan jo huomiselle Sastamalaan ja viikon päästä Nokialle, teemalla I love 90's :P


Nugan antibioottikuuri on loppusuoralla ja poika on tyytyväinen eloonsa. Hankin muutama päivä takaperin uuden nappulan koirille, nyt on kokeilussa Joseran ankka-riisi. Nemo tätä merkkiä on syönytkin joskus nuorempana, mutta se jäi hankalan saatavuutensa vuoksi. Nyt haetaan nappula Lemmikkijutusta naapurista. 

Hiljaiselon jälkeen on ollut taas mukavaa, kun on päässyt normilenkeille ja on tullutkin heitettyä extrana laatuaikalenkkejä namit taskussa vähän kotitokojuttuja ottaen mielenvirkistykseksi. Sanomattakin on selvää, että meidän karvaiset on enemmän kun motivoituneita päästessään yksin lenkille ja vielä namit nenässä!


Lenkin varrelta poimittuja

Nykyään muuten pääsee bloggailemaan silloin tällöin työajalla, työhyvinvointiin liittyvän blogikirjoitukseni pääsee lukemaan täältä.

Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!