21.5.2016

Helikobakteeri löytyiLuna haaveilee uimisesta <3

Paremmalla pössiksellä! Nugan mahalaukun koepalojen tulokset tulivat ja sieltä löytyi helikobakteeri, johon sai nyt antibioottikuurin. Toivottavasti ei tarvi montaa syöttää, sitkeitä yleensä ovat. Koira on käyökseltään heti erilainen eli iloinen (lue: kyltymätön pusuttelija ) touhottaja (lue: ylivilkas) ja sen katse on raukean leppoisa. Kurjaa, että nyt vasta löytyi syy, mutta pääasia, että poika sai helpotusta todella kivuaaliseen vaivaan eli ei siis ihme, että on ollut kärttyisä.

Helikobakteeri saattaa tarttua toiseen koiraan ja ihmiseenkin, mutta tarttuminen ei ole niin yksiselitteistä. Mielenrauhan vuoksi taidan käydä antamassa puhallusnäytteen, jotta suljetaan pois bakteerin mahdollisuus. Ihmisellä kun vaiva on rankempi, kuin koiralla. Onneksi meidän perheestä ei kukaan muu oireile, joten tuskinpa muilla samaa bakteeria.

Viimeisen verikokeen (myasthenia gravis) tuloskin tuli ja arvot olivat rajalla, mikä ei tällä hetkellä aiheuta toimenpiteitä. Syksyllä otetaan mahdollisesti uusi verikoe ja katsotaan, onko arvot laskeneet.


Tarkkana kun porkkanat

Nemokaan ei enää onnu, jippii! Ontui viime viikolla kahtena päivänä muutamia kertoja, joten pidettiin suosista treenitaukoa ja lenkitkin on olleet lyhyet varmuuden vuoksi. Tulevalla viikolla on keskiviikkona fyssari, niin katsotaan, mitä siellä sanotaan.Kotilammen reunalla

Tällä viikolla ei ollut aksakoiraa käytössä, mutta aksan merkeissähän ne arkipäivät meni eli oman tunnin pito Pirkkalassa, otettiin tekniikkatreeniä takaaleikkaus teemalla ja toisena päivänä Ylöjärvellä epiksissä talkoilu ajanottajana. Olipas ihana nähdä paljon tuttuja ja vaihtaa kuulumisia samanhenkisessä seurassa, vaikkei tietysti kaikkien kanssa ehtinytkään kunnolla höpöttää kun piti tehdä niitä talkoohommiakin siinä sivussa ;)

Ai niin, meidät on valittu Ylökk:n medien SM-kisajoukkueeseen!

Kuvat on koirien aamulenkeiltä, loppupäivä onkin lenkkeilyä Likkojen kanssa ;) Aurinkoista viikonloppua jokaiselle! <3


"Tykkään temppuilla, kun palkasta vaan sovitaan" <3

2 kommenttia:

  1. Onpa hyvä, että löytyi selitys vaivoille. Toivottavasti selviätte voittajana taudista sillä yhdellä kuurilla. Rapsuja karvaisille! Ja ihanaa kesää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempistä ja rapsuista :) Leppoisaa kesää myös teidän koko perheelle!

      Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!