7.5.2016

Kevät vai pitäisikö sanoa jo kesä?

Kevät on juhlan aikaa vai pitäisikö sanoa jo kesä, kun keli on ollut niin mielettömän upea siis toukokuun ekalla viikolla parhaimmillaan +24 astetta lämmintä! Vaatteet ovat keventyneet viikon sisään radikaalisti, kun viime viikolla oli vielä lunta, huhhuijaa.

Juhlittu on Tapparan SM kultaa, vappua kolme päivää ja äitienpäivää etukäteen teatterissa Helsingissä. Juhlaa oli myös koirapuolella, kun päästiin vuosien tauon jälkeen Pirisjoen Villen agilityvalmennukseen Nemon kanssa. Jälleen tuli hyviä pointteja, missä riittää pureskeltavaa.Pirkkalan Piskien agitunnit pyörähtivät myös tällä viikolla käyntiin. Itselläni on ensimmäistä kertaa jatkokurssilaiset opissa ja nyt käykin mietintämyssy kuumana erilaisten rataharjoitusten suhteen. Jos joku kaipaa vielä kevään agilitytuntipaikkaa, niin Piskeillä on yksi paikka vapaana kisavalmiiden ryhmässä tiistaisin klo 19-20 ja kurssi alkaa muista kursseista poiketen vasta 24.5. Ilmoittautuminen mulle.Nugan lekurireissun jälkipuinti on edelleen vaiheessa, kun verikokeiden kanssa oli tullut sählinkiä ja jouduttiin ottamaan uudet verikokeet. Allergiatestien tulokset tulivat, eikä allergioita löytynyt. Nyt odotetaan vielä yhtä testitulosta ja aika on varattu lääkäriin tulevalle viikolle. Tällä hetkellä Nugalla on röyhtäilyä ja toisinaan ärtyneisyyttä, mutta pääasiassa on oma itsensä; pusuttelee ja innostuu nollasta sataan sekunnissa.Tänään käytiin Valkeakoskella kisaamassa Nemon kanssa kolme starttia ja vihdoin hyllyputkin katkesi. Saatiin yksi 10vp tulos, aika -4s ja kahdelta radalta ne hyllyt. Ihan kivaa menoa oli, vaikka ekalla radalla Nemo kävi aika kuumana. Molemmilla agiradoilla oli kaksi kertaa puomi, aika erikoinen ratkaisu! Nemo otti aina ensimmäisellä kerralla kontaktin upeasti, mutta toisella kertaa taisi olla kiire jo maaliin ja loikkasi yli... Viikon päästä kisataan sitten taas, Hervannassa Takuilla.

Aurinkoisia kevätpäiviä, nautitaan nyt!


Tältä näytti tänään kisapaikalla, kelpasi syödä jätskiä ratojen jälkeen. Muut kuvat viime viikolta Villen valmennuksesta, kiitos Marialle kuvista!

P.S. Innostuisitteko lukemaan taas muitakin kun koirajuttuja? :)

4 kommenttia:

 1. San vaa reilusti et kesä. Jos viime vuosiin vertaa niin hyvässä(=huonossq) lykyssä se sitten olikin tässä.
  Tuli mieleeni, että oletko yrittänyt antaa Nugalle Antepsin tabletteja.? Tiukulla on myös ollut röyhtäilyä ja selkeää närästystä. Antepsinia ruokaan kummallakin aterialla on pitänyt kurissa nuo oireet. Matitohappobakteereja olen myös antanut, niin olen saanut kurinat ja lurinat pois.
  Kyllä kiinnostaa lukea muutakin. Olen tykännyt kovasti niistä sun tuunauksista/askarteluista. Saa itselle kivoja vinkkejä tehdä jotain. sulla on hyvä värisilmä ja maku, että senkin puoleen katselen mielelläni niitä juttuja.
  Terkkuja ihanaille sinne ja tsemppiä agiradoille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Antepsin on kyllä tehokas ja sitä on joskus kuurina annettu, mutta oireet on palanneet heti kun sen lopettaa. Maitohappobakteerit auttaa kyllä myös! Voi kiitos, täytyy vähän pohdiskella, josko sitä muutakin innostuisi kirjoittelemaan :) Kiitos samoin, rapsuja Essille! <3

   Poista
 2. Heippa! Oon seuraillut teidän elämää jo pidempään näin blogin kautta, tamperelainen kun syntyjäni olen ja parsonin kanssa agilityä harrastetaan. Ollaan kesäksi muuttamassa töiden perässä Trelle ja kaipailisin vähän apuja, jotta saatais agiharrastus pidettyä kesänkin ajan. Missä siellä olisi mahdollista vuokrata n. kerran viikossa kenttää tai hallia sopuhintaan? Taidoggaalla tai wuffilla on ainakin noita irtomyynnissä, onkohan muita..? Aateltiin kesän ajan tehdä ihan omatoimitreeniä ja pitää taukoa valmennuksesta, mut kamalan vaikea hahmottaa noita Pirkanmaan harrastuspaikkoja! Kisavalmis ei meidän koira vielä ole, mut epikset kiinnostaisi, niin saataisiin samalla kokemuksia uusista kentistä ja halleista - onko sulla parempaa käsitystä näistä eri seurojen epiksistä jne. harjoittelumahdollisuuksista? Pitääkö kuulua ko. seuraan et voi osallistua? Yritin ettiä jotain sivua, jossa näitä olisi koottu yhteen paikkaan, mut en minä löydä. :D Kiitos jo etukäteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun kävit blogissani! Tampereen alueella on kyllä tarjontaa agilitypuolella ja varmaan juuri noista yksityisistä koirakouluista saa kenttää/hallia vuokrata. Muita paikkoja on ainakin Sport Dog Park Lempäälässä ja Koirakoutsi Ylöjärvellä. Epiksiin saa osallistua, vaikkei kuuluisi seuraan ja niistä ei tosiaan olen yhtä sivua, mistä löytyisi, vaan täytyy käydä kurkkimassa koirakoulujen sivuja, tässä vinkkejä: Nokian Palveluskoiraharrastajat, Ylöjärven Koirakerho, Äetsän Seudun Koirakerho, Tampereen Seudun Koirakerho, Tampereen Koiraurheilijat, nämä ovat kesäisin järjestäneet epiksiä. Tervetuloa Tampereelle kesäksi :)

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!