23.5.2016

Tuomarinkartanon koiranäyttelyssä


Tunnistatteko tämän ihanuuden? Sehän on Piki poika eli Finding Nemo's You Only Live Twice. 

Piki kävi ensimmäisessä virallisessa näyttelyssään, kun pentuluokkaa ei lasketa. Poika on ihan mainio tapahtumapaikoilla, sillä katselee ja tutustuu iloisesti kaikkiin vastaantuleviin koiriin ja ihmisiin. Odottavan aika helteessä olikin pitkä ja vihdoin kun pääsi kehään, niin eikös siellä ollut juuri ennen pyörähtänyt joku ihana tärppipäiväinen norwichinterrieri eli uroksien kirsut vilisti maata. Piki esiintyi rennosti, näytti siististi hampaansa (veikkaan, että olisi halunnut pusutella tuomaria yhdestä kuvasta päätelleen) ja malttoi odotella vuoroaan. Tuloksena EH.

Tuomari Lepasaar Marko, Viro:

Correct size. Could have a bit stronger bones. A bit high ear carriage. Enough dark eyes. Level topline. A bit low tailset. Enough angulation. Correct coat. Could have more drive in movement. Need more ring training. Piki näyttelee
Ja näyttelyn jälkeen varjossaUusi kaverikin löytyi, manchesterinterrieri uros 7kk

Kiitos Forsbergit Pikin näyttelyyn viemisestä ja esittämisestä! Olen ylpeä teistä (niin kun kaikista muistakin kasvateistani), olette tehneet hienoa työtä Pikin kasvatuksen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!