17.1.2016

Vuoden ekat kisat

Vuoden ekat agilitykisat käytiin Tamskin uudessa hallissa. Puitteet oli hienot ja kelpasi kisailla pakkasellakin! Nemon vire oli paljon parempi, kun viimeksi Riihimäellä. Oli kuuma, mutta pysyi hanskassa ja tehtiin kaikki kolme rataa yhdessä. Oma vire oli vähän kyseenalainen, sillä ehdin nukkua 4h viihdereissun jäljiltä.. ;) Olin kuitenkin tyytyväinen, vaikkei tuloksissa hurraamista: A agirata hyl, B agirata 15vp ja C hyppyrata hyl. Se on aina niin pienestä kiinni. Tässä videomatskua, kiitos jälleen kerran kuvaaja Hannalle! :)


Ekaksi radaksi kelpo menoa, vaikka meinasi jo alussa karata putkeen, minkä tekikin sitten A:n jälkeen, mun kroppa oli kyllä auki koiraan päin, mutta en ehtinyt huikkaamaan Nemon nimeä, ku jo sinkaisi, jännitin vaan, kuinka pahasti roiskaisee kontaktilta ja siinä kun ei auta mikään mun sanominen. Lopussa kiersi pokkana viimeisen esteen ja kävi hakemassa palkan maahan jääneestä teipin palasta :D (hyl). Tällä radalla hyppi kontaktien yli, olisi ehkä pitänyt palauttaa jo ekan radan kontakteilla, mutta harvemmin olen viitsinyt sen takia hajottaa pakkaa. Kinkkinen keinulle vienti kosahti myös, vaikka kaverit ehdotti vaihtoehtoisia vientejä, että vaihtaisi puolta keinun jälkeen, mutta kun ei olla sitä tehty, niin en uskaltanut ottaa riskiä. Mielestäni keinulle vientini oli ok, mutta niin vaan Nemo huiteli ohi ottaen kiellon (15vp).Tällä radalla mentiin kovaa ja korkealta, mutta pimeään putkeen ei sujahtanut, kuten yleensä. Toki pakkovalssilla olisi saanut koiran paremmin putkeen, mutta epäilin, etten ehdi, joten valitsin tän meille ns. varman viennin. Jäi sellainen fiilis, että Nemo kävi putkessa, mutta tuli sieltä pois (olisi pitänyt ehkä käskyttää enemmän, kun kerran) ja kun pakka sekosi, niin teki jälleen oman ratkaisun ja sinkaisi ekan esteen, minkä näki (hyl). 

Joka radan jälkeen Nemo sai kovat kehut, leikkiä, leluja, nameja ja haleja & pusuja. Olen ottanut vähän sellaisen asenteen, että tämä olisi viimeinen agilityvuosi, joten nyt mennään täysillä ja pidetään ennen kaikkea hauskaa! Tosin noille kontakteille pitäisi vielä tehdä jotain, kun kisoissa ei tahallaankaan ota niitä ja treeneissä vapaana kentällä tarjoaa niitä mulle kaiken aikaa. Vinkkejä tehokontaktitreeneistä otetaan vastaan! ;)


Väsynyt kisaaja parkkeerasi kerälle mun selän taakse <3

2 kommenttia:

  1. Nopeaa menoa! Miten tuollaisen vauhtihirviön perässä edes pysyy :P Ja kivannäköinen halli, tuolla kelpaa treenata ja kisata <3

    VastaaPoista
  2. Joo, on siinä tekemistä, että perässä pysyy 😄 Halli oli kyllä hieno ja kiva joustava pohja! Oman seuran hallissa pohja on liian kova.

    VastaaPoista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!