6.1.2016

Voi kauheaa

Voi kauheaa, meille kävi niin köpelösti, että jouduttiin pukeutumaan ihan toppatakkeihin ja töppösiin..!?!

Huomaa talvikarvoitus ;)

Ja mulla oli naurussa pitelemistä, kun Nemo roikotti päätään ja häntäänsä sekä tärisi, kun oli niin järkyttynyt. Pihalla kävelivät ensimmäiset metrit samaan tyyliin, kun hevoset kuljetussuojat jalassaan eli jalkojaan erikoisesti nostellen, kun siellä on jotain ylimääräistä, mikä sinne ei kuulu :D Mutta voi pojat, kun oli hauskaa hetken päästä, kun ei ollut kylmä ja pääsi kirmaamaan täysillä! Ihme, että kaikki 12 töppöstä pysyivät jalassa kotiin asti...

Onko teidän koiruudet tottuneet takkeihin ja töppösiin?

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! <3

  Meillä villikset on hyvinkin tottuneita vaatteisiin eivätkä niistä mitään tuumaa. Martalle oon nyt kovimmilla pakkasilla (tänäänkin -27astetta) pukenut manttelia päälle sekä tietysti laittanut samaa manttelia treeneihin alku-ja loppujäähdyttelyyn sekä autoon. Martta on tosin aina välillä sitä mieltä manttelin nähtyään, että voi lähteä sohvalle nukkumaan eikä muuten meinaa lähteä siitä mihinkään..:-D Hassu!

  Jos saan olla utelias, niin mistä noi töppöset on? Pitäis saada Hertalle omat, kun on palelluttanut ilmeisesti yhden jalkansa ja varoo sitä nyt etenkin pakkasilla :) Ihanaa loppiaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä hyvä, kun koirat ovat tottuneet takkeihin pienestä pitäen :) Meillä on ihan samaa, varsinkin Lunalla, että takin nähtyään peruuttaa tai menee vallan omaan petiin turvaan, hassuja ;) Rukkan töppöset on Mustista ja Mirristä ostettu viime talvena, ihan fleecea ja muistaakseni suht edulliset, tyyliin 20-25€/4kpl.

   Poista
 2. Kas, Nemolla on viimeisessä kuvassa ihan sama "vihaan sua"-ilme kuin Minillä saadessaan tossut jalkaansa. :) Tossut jalassa se sentään viihtyi 2 minuutin sijaan 10 minuuttia pihalla. Se on talvikoira ainoastaan ensilumilla ja maaliskuun lopulla kun aurinko jo lämmittää lunta. :D
  Kerttu on niin eläväinen että ajattelin sen sinkoavan tossut huitsin nevadaan samantien. Mitä vielä, se painaa menemään kuin vanha tekijä. Viihtyisi näilläkin pakkasilla kolme varttia lenkillä. Käydäänkin näillä paukkupakkasilla kahdessa erässä niin molemmat pääsee haluamansa pituisen lenkit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa tutulta, meillä noi töppöset mahdollistaa about 20min lenkin, kun muuten jäisi alle 10min... Nemo meni kans nuorempana tollaisia kolmen vartin lenkkejä kelillä kun kelillä ja näissä pakkasissa oli aina parasta, kun ketään ei missään ja koiraa pystyi pitämään vapaana! Oot aika sissi, kun lenkität koirat erikseen! :)

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!