26.1.2016

Lumimaailma
Sunnuntaina lähdettiin jälleen rentoutumaan maaseudulle veljentyttöni ja Nugan kanssa. Pakkaslukema -2 tuntui lähes lämpöiselle megapakkasten jälkeen, joten uskaltauduttiin ulos ratsastamaan.

Samalla treenailin kameran asetusten kanssa järjestelmäkameran peruskurssin jäljiltä. Kuvat ratsukon ollessa pysähdyksessä tai käynnissä onnistuivat jo ihan mukavasti, mutta ravissa saatikka laukassa vaatii vielä treenausta ja ehkä pitkän putken sekä jalustan, mitkä kotoa löytyvätkin.

Kuvaamisen jälkeen vaihdettiin osia ja pääsin minäkin lämpöiseen kyytiin loppuravien ja palautuskävelylenkin ajaksi. Parempaa rentoutusmuotoa saa hakea, varsinkin kun hevonen on 24 vuotisen hevosteluni yksi parhaista, ellei jopa paras <3 Tahti lähtee aina mielellään lenkille, ei hötkyile turhista, ruutia löytyy, mutta kantaa ratsastajan varmasti selässään ja siirtyy jopa käyntiin, jos ratsastajan tasapaino järkkyy. Tahdin faktoja pääsee katsomaan Sukupostista tästä. Suomenhevonen suurella sydämellä! <3

Onko täällä muita suomenhevosfaneja?

4 kommenttia:

  1. Heips, tulin vain vinkkaamaan, että muutin jälleen blogini uuteen osoitteeseen, eli hirsiseiniä ja hivensarvia-blogia ei pääse enää lukemaan. Täältä pääsee lukemaan uudistunutta blogiani:http://taiteilijantorpassa.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!