12.1.2016

Luna liikkis

Vaihteeksi vähän Lunan kuulumisia <3 Tyttö on ollut aika liikkis näin mieheni ollessa reissussa, kun ensimmäisen viikon odotti joka ilta pienellä kerällä eteisen matolla ja nousi ylös toiveikkaana korvat höröllä aina, kun kuuli ulkoa ääniä. Tänään taas on odottanut eteisessä, kun menin sanomaan, että huomenna isi tulee kotiin!


Luna on vähän rauhoittunut iän myötä, mikä on aina parsonista puheen ollen positiivista ;) Toki päivittäin tykkää juoksennella, piehtaroida, heittää kuperkeikkaa ja haastaa poikia vuorotellen leikkimään. Viimeisimmäksi läpsi ja nahisteli sohvalta käsin lattialla poukkoilevaa Nugaa.

Miehen ollessa reissussa Luna on päässyt lähes joka yö sänkyyn ja nauttii silmin nähden. Jää sinne mielellään pötköttelemään vielä, kun lähdetään poikien kanssa aamulenkille. Aamupalan aikaan sitten kipittää vauhdilla sängystä alakertaan.

Saunan jälkilämpöihin tyttö rientää myös mielellään ja tietty ylälauteille (meidän pojat ei välitä saunomisesta yhtään!). Ollaan alettu tehdä niin, että saunotaan ensin itse ja kipataan vesi pois kiulusta, jolloin Luna malttaa nautiskella lämmöstä. Jos saunassa on kiulu ja kauha, niin yrittää niitä molempia kipakasti pyydystää... Ja oma saunarauha on tiessään ;)


Kasvattajalta saatiin vinkkiä, että vielä näyttelyyn kannattaisi lähteä, kun tyttö on nyt niin hyvässä kuosissa. Liekö strelisointi vai mikä aiheuttanut, mutta Luna on saanut mukavasti massaa, mutta kyljissä ei kuitenkaan ole ylimääräistä. On oikein sopusuhtaisen näköinen tyttö nyt. 

Tilasin viime viikolla Lunalle PerusPompan takin, koko 34, Peten Koiratarvikkeesta, kun ko. takit olivat siellä tarjouksessa. Jäljellä tosin hajakokoja kaikista väreistä, mutta pinkki löytyi ja istuu tosi hyvin!

Vielä olisi Nemolle hakusessa samanlainen, koko 41, värissä petroolinsininen, vihreä tai ruskea. Täytynee tilata suoraan Pompalta, kun kaupoissa/nettikaupoissa ei ole muuta saatavilla, kun musta. Damn! Enkä nyt aio hankkia tylsää mustaa, kuten 7v takaperin Nemon ensimmäisen Hurtan takin kanssa kävi. Silloin nyt muutenkaan ei ollut juuri värivaihtoehtoja koirien tuotteista, joten niissä on menty aimo harppaus herkullisempaan suuntaan!


Lumista viikkoa, olkaahan varovaisia liikenteessä!

4 kommenttia:

 1. Ihana tyttö <3 ja uusi, hieno takki!

  VastaaPoista
 2. Söpö tyttö ☺ Hankin myös Olgalle samanlaisen takin. Hyvältä vaikuttaa ja on turkoosi eli olisko virallisesti petroolinsininen. Tykätty on☺ Sama Hurtan musta takki on ollut Olgalla käytössä. Siitä on ollut jo pidempään kiinnitysklipsi hajalla, joten oli hyvä syy hankkia uusi😊 Meillä Olga ja Ansku tykkäävät saunoa ja osaavat ottaa siellä rennosti☺ Ennen Ansku oli myös turhan kiinnostunut kauhasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mistä muuten löysit takin? Tuntuu olevan kaikki muut värit loppu paitsi musta, Nemon koossa 41.. Kiva kuulla, että teillä nautitaan saunomisesta <3 Rapsuja!

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!