22.11.2015

Tomusokerilla kuorrutettu

Tampereelle saatiin ensilumi viikonlopun aikana! Tehtiin pitkä rauhallinen aamulenkki niin, että koirat saivat nuuskutella kinoksissa kirsut valkoisina ja minä ihmetellä tomusokerilla kuorrutettua luontoa. Kuvat on yhden meidän lempilenkkireitin varrelta: puistoja, omakotitaloaluetta, metsää ja rantaa pitkin. Mikä lumen tulossa on parasta? Minun top5:

1. Luonnon kauneus
2. Ei enää kuratassuja
3. Pääsee hiihtämään
4. Lasten riemu ekaa kertaa pulkkamäessä
5. Jouluinen tunnelma

6 kommenttia:

 1. Voiii :) Söpöliinit!!! <3
  Saas nähdä mitä meidän Hugo-poika tykkää lumesta, viime vuonna ihan pienenä ainakin rakasti :)

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos! :) Hihhii, ota kuvia tai videonpätkä sitten, kun Hugo pääsee ensilumelle <3

  VastaaPoista
 3. Ihana lenkki ja ihana lumi <3 Kyllä se lumi vaan piristää niin omaa mieltä ulkona kuin sisälläkin (ei tarvitse pyyhkiä niitä kuratassuja jatkuvasti ;-) Koiratkin olivat ihan superinnoissaan, kun näkivät ensilumen..voi sitä juoksemisen ja riemun määrää!

  Ihanaa viikonalkua teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, lumi ja siitä tuleva valoisuus piristää (ja saa heti joulumielelle ;)! Voin kuvitella teidän kolmikon juoksemassa päätä pahkaa, hih :) Kiitos samoin, hyvää uutta viikkoa!

   Poista
 4. Kyl pistit vaikeen. Ei pysty luettelemaan. Lumeen voi kadottaa vaikka kokonaisen parsonin ja sehän on ihan kaamee juttu. Pakkanen tuo mukanaan kylmän ihottuman. Hanskoissa ensin kädet hikoaa ja sitten pakkanen puraisee. Apua !! Kohta on täysi talvenvastainen marmatus käynnissä.
  Ei vaan oo yhtään mun vuodenaika.
  Mutta valokuvat on hienoja. Jälleen kerran.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhaa, arvasin, että sieltä suunnalta on listan teko melko vaikeaa :D Tänä vuonna en odottanut lunta, kun oli niin ihanan kuivaa ja aurinkoista, mutta sitten ehti sataa vettä pari viikkoa, niin kyllähän tämä lumi piristää. Kiitos kuvakehuista :) Tsemppiä tähän vuodenaikaan! <3

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!