8.11.2015

Isänpäivän iltaa



Ensimmäiseksi: ihanaa ja leppoisaa isänpäivän iltaa kaikille iseille! 

Täällä on väsynyttä jengiä, sillä eilen korkattiin pikkujoulukausi meillä parsonisti porukalla. Nemo ja Luna olivat onnessaan, kun vieraita tuli koko ajan ovesta lisää ja pääsi jokaisen rapsutuksiin, syliin ja pussailuhommiin (Luna otti myös hassut hepulit, kun kasvattajansa Eija saapui, meni vähän kuppi nurin onnesta <3). Myös herkkuja, luita ja leluja satoi. Nuga oli mieheni kanssa poikien illassa ja sai siellä myös yllin kyllin huomiota. 

Tänään käytiin heti aamusta isää moikkaamassa, kahviteltiin joulutorttujen kera ja retrohenkinen Pyynikinajot -juliste kehyksessä oli selvästi mieluinen lahja! Käytiin myös oman perheen voimin ulkoilemassa maalla kera suomenhevosen. Pojat pääsivät lenkille ja Luna maneesiin juoksemaan. Tyttö piti hauskaa koko rahan edestä, juoksi raketin lailla, haukkui ja nouti sekä jyrsi iloisena löytämäänsä hevosen puomin pätkää :D


Kuvissa oleva iso wubba löytyi pikkujoulupaketista ja sillä leikittiin ihan nätisti puolisen tuntia, kunnes tuli pieni fight Nemon ja Lunan kesken kaikkien vieraiden keskipisteenä... Olin juuri päässyt sanomasta, että ihme, ettei vielä tapella. Vieraat eivät tietenkään ihmetelleet tilannetta, onhan se peri parsonmaista painia :D Onneksi ei tullut vekkejä. 

Marraskuun eka viikko meni aika kivuttomasti, jaksoin useampana päivänä viedä koiria töiden päälle pimeässä 1-1,5h lenkin. Lenkkimotivaatioon auttaa lenkkiseura, erilaiset huudit ja tuo aktiivisuusranneke. Myös mies on nyt pitkän flunssakauden jälkeen lähtenyt nostamaan kuntoa ja mielellään käynyt kävelemässä koirien kanssa. 

Tsemppiä meille kaikille tähän pimeään ajanjaksoon! 

P.S. Täällä on hypetetty joulua jo monella eri tavalla, jippii enää 6,5 viikkoa! Mielessä onkin joulujuttuja blogiin urakalla joulukuussa ;)

2 kommenttia:

  1. Oi, onpas teillä ollut tapahtumarikas päivä! Vautsi! :) Meillä kans villakoirien kupit menee nurin kasvattajasta. Hän on niiiiiiiiiin ihana persoona, jota on pakko ihan hulluna pussailla naamaan ja korviin ja käsiin ja vaikka minne! Kiireellä tietenkin koirat ihan täpinöissään pomppivat ympäriinsä, kun kasvattaja tulee kylään. Tuntuu, että koirat aivan menevät sekaisin ja luulevat, että kasvattaja yhtäkkiä katoaisi siitä jonnekin..:-D

    Tuo Kong Wubba näyttää toimivalta kapistukselta. Kelluiskohan se? :D

    Ihanaa myöhäistä isäinpäivää ja tulevaa viikkoa <3 ja jäämme innolla odottamaan joulujuttuja - voi olisipa joulu jo täällä...:P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhaa, voin kuvitella tuon tilanteen, kun teillä mennään ihan pähkinöiksi :D Siinä ei voi muuta kun nauraa! Luna tosiaan hyppi ensin kasvattajan ympärillä ja syliin suoraan lattialta sekä sen jälkeen juoksi asuntoa päästä päähän ihan kajahtaneena <3 Tää ei taida olla kelluva wubba, kuulemma sellaisiakin on, joku vieraista tiesi!

      Loistavaa, että on muitakin jouluihmisiä :) Hyvää viikkoa myös teille! :)

      Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!