10.11.2015

Lahjakello
"Taas toi pussailee mua ja vielä kaikkien nähden" ;) <3

Sain valita itselleni kellon syntymäpäivälahjaksi mieheltäni! Olin pitkään haaveillut hopeisesta pyöreällä kellotaululla. Pientä kamppailua jouduin käymään itseni kanssa, sillä iskin silmäni aivan ihanaan ruusukultaiseen Guessin kelloon, mutta järki vei voiton ja pysyin alkuperäisessä suunnitelmassa. Hopea on kyllä helppo, kun se käy kaikenlaisen vaatetuksen kanssa ja väri on ajaton. Mitäs pidätte?

Palataan, pus pus!

4 kommenttia:

 1. Täydellinen kello! Itsellä ollut kanssa hakusessa uusi rannekello jonkin aikaa, hopeanvärinen ehdottomasti. Josko itselle joululahjaksi...

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos :) Onhan tuo ihana, kun on saanut itse valita Kannatetaan joululahjaksi itselle! ;)

  VastaaPoista
 3. Hieno !! Itse en ole käyttänyt kelloa enää vuosiin. Kelloni lakkasi pelittämästä eikä sitten tullut hankittua uutta. Nyt pärjään kännykän kellon turvin. Ja joka paikassa on kelloja niin en oo kaivannu.
  Upea kello, kyl kelppa pittä framil. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kännykän kello on hyvä, kun se on lähes aina mukana :) Sain ensimmäisen kelloni muistaakseni 6-vuotiaana ja siitä asti ole tykännyt käyttää. Mukavaa viikkoa!

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!