2.9.2015

1. Kesälomaviikko SaarenmaallaEnsimmäisellä kesälomaviikolla matkustettiin kolmen sukupolven naisten kesken Saarenmaalle, pääkapunkiin Kuressaareen. Viron kohteista tämä oli eniten mieleeni, oli nähtävää, mutta ehti myös chillailla ja syödä hyvin. Hotelliksi valikoitui romanttinen Grand Rose Spa ja opaskin sen jo kertoi: 'Jos tykkää ruusuista, ei voi olla tykkäämättä hotellista', ruusuja oli joka puolella. Piipahdettiin myös erittäin edullisessa käsihoidossa, polskittiin kylpylässä ja shoppailtiin, mukaan lähti muistaakseni neljät kengät, hups! Löydettiin myös rento pubityylinen ravintola Mönus Villem kävelymatkalta Kuressaaren keskustasta ostoskeskukselle päin. Poikettiin siellä vielä viimeisenäkin iltana, hintataso oli selvästi edullisempi, kun keskustan ravintoloissa. 

Oletteko te matkustaneet Saarenmaalla, kävittekö piispanlinnassa? Mitä kohdetta suosittelisitte Virosta?

P.S. Saarenmaalla kirpparit on kovassa huudossa ja pieniä itsepalvelukirppareita löytyi ympäri keskustaa. Mukaan lähtikin ruusukuvioinen kauluspaita ja armeijanvihreä mekko muutamalla eurolla!

P.S.2 Voit seurata meitä nykyään myös Facebook -sivujen kautta, ei muuta kun tykkäämään :)

2 kommenttia:

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!