30.8.2015

Perhekalenteri apuna

Arki lähti jälleen vauhdikkaasti käyntiin. Meillä on nyt oikein perhekalenteri apuna, jotta pysyy kärryillä toistensa menoissa. Ajattelin samalla pitää päiväkirjaa koirien menoista, siitä on helppo seurata, kuka olisi milloinkin eniten aktiviteetin tarpeessa. (Yhtä ystävää kyllä nauratti aika makeasti ne omat sarakkeet koirille :D).


Viikko näytti tältä:

Ma - Lunan trimmaus (Nugan trimmasin viimeisenä lomapäivänä, jes!), koko ilta pihassa
Ti - Piskien agility alkoi, Nemo & veljentyttö möllikurssilla  (opena mä), Nuga & mä tekniikka jatkokurssilla, Luna kyläreissulla
Ke - Nemon fyssari ja laatuaikalenkki, Nuga mummun kanssa pitkällä lenkillä
To - Luna ja Nuga metsässä juoksemassa Lunan kasvattajan luona, Nemo mummulassa: älypelejä ja laatuaikalenkkejä
Pe - VP
La - Nuga agilitykisat, Nemo laatuaikalenkki
Su - Nemo agilitykisat

Lisäksi tietty narulenkit tuttuun tapaan kolme kertaa päivässä. Nemo on mulla nykyään aamulenkit vapaana,  kun ei ole vastaantulijoita ja liikenne hiljaista. Ihanasti uskoo, kun pyytää esim. odottamaan. Pysähtyy ja jatkaa matkaa vasta, kun annan luvan. Nuoremmat pysyy visusti hihnassa, sillä Lunaa vie nenä ihan mihin sattuu ja Nugalla tuntuu olevan niin iso reviiri, että on vaikea hallita mahdollisten vastaantulijoiden kannalta, hienosti tulee kyllä luokse.


Nugan ekat agilitykisat meni hyvin, vaikka kolmen hylätyn tuloksen kanssa tultiin kotiin ;) Nuga oli kuulolla, teki mun kanssa töitä, eikä ottanut häiriöitä radan ulkopuolelta. Kaikki esteet ei ole vielä kovin varmoja: 1. radalla takkusi kepit, oli niin kuumana, ettei malttanut keskittyä ja 2. radalla puomi, jota vasten paistoi aurinko ja kuulemma muillakin koirilla oli ollut ongelmia. 3. rata oli paras, mutta kieltoja tuli kolme. 


Nemon kisoissa oli sama tuomari, kun edellisenä päivänä Nugallakin. Reetta Pirttikoski teki tosi kivat radat, tekemistä ja juoksemista riitti, muttei mitään ylitsepääsemättömiä. 1. radalta hylätty, sinkosi lähtösuoralla suorasta putkesta toiseen putkeen keppien sijaan ja meno oli kaoottista. 2. radalta tuli nolla, kolmas nolla kolmosista! (Sijoitus 7/19, aika -8,48). Yhteistyö sujui hienosti, meni juuri niin kun piti. Uudenlaisessa keppikulmassa Nemo oli ihan huippu, se meni ekaan väliin, katsoi mua vähän siihen malliin, että 'Tännekö tarkoitit?' ja kun huikkasin 'Joo, joo!', lähti tekemään keppejä vauhdilla :) 3. radalta hylätty, mutta oli yhtä hyvä draivi, kun edellisellä radalla, harmillinen yksi hyppy väärään suuntaan täydessä vauhdissa. 


Söpö, söpömpi, Luna

Näillä fiiliksillä lähdetään uuteen rauhallisempaan viikkoon. Leppoisaa sunnuntai-iltaa!

P.S. Jos haluat hemmotella koiraasi pienellä tuotepaketilla, käy osallistumassa arvontaan tästä. Vielä mahtuu mukaan :)

8 kommenttia:

 1. Tosi paljon onnea hienosta kisadebyytistä Nugan kanssa! Tuloksia tärkeämpää on sen osallistumiskynnyksen ylitys ja kokemus, että voi luottaa koiraan ja se oikeasti tekee yhdessä rataa mieluummin, kuin sinkoilee muualle. Tästä on hyvä jatkaa!

  Paljon onnea vielä kolmannesta nollasta! Hienosti meni, tästäkin on hyvä jatkaa niiden SM-nollien keräämistä, kun aikaakin on vielä ihan ruhtinaallisesti :-)

  Hauska idea tuollainen perhekalenteri ja koirien menojen kirjaaminen. Teidän koirilla on kyllä luxusoltavat, kun on noin paljon tapahtumia. Meillä olisi viikon merkinnät olleet paaljon tylsempiä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sinä sen sanoit! Meille tärkeintä oli juuri tuo 'päänavaus', että ylipäätään päästiin kisoihin asti ja koira pysyi kentällä. Mutala taitaa olla yksi haastavammista kentistä häiriöiden suhteen.

   Kiitos vaan :) Nemon rata oli mielettömän hyvä, mutta tiedä sitten noista SM-nollista, saatikka kisoista ;) Teillähän ne alkaa oleen pikapuoliin plakkarissa :)

   Kyllä mä luulen, että meidän koirat vaihtaisi koska vaan teidän luksusoltavat maalla vapaana touhuamiseen. Ja noista aktiviteeteista huolimatta joku koirista oli joka päivä pingispallona... Pitäisi päästä joka päivänä vapaana menemään, niin käytös olisi kohtuullista ;) :)

   Poista
 2. Toi perhekalenteri on oikeasti ihan super hyvä! Pitäisi taas palata siihen. Olisi vaan kiva, jos olisi enemmän vaihtoehtoja ja vaikka ihan jotakin koirakalenterityyppistä perhekalenteri muodossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kalenteri on kyllä kiva ja selkeä. Vastaavaa olen pitänyt ruutupaperilla jo monta vuotta, kun syksy koittaa. Koirakalenteri perhemuodossa, hihhii, hauska idea :)

   Poista
 3. ♥he on niin, niin söpöjä♥

  VastaaPoista
 4. Ihan oikee teksti tuos viimosen kuvan alla. Että voikin olla söpö ja luonnossa livenä jumalaisen kaunis. Huoh ! Sydämeenkäyvä. Mulla on aina mielessä se ihana kuva pienestä kaunottaresta kerällä miehesi jalkaterien välissä. Siinä kuvassa jo oli tuo söpöys nähtävissä. Nuo silmät on niin kauniit, niin kauniit.
  Terkkuja sinne täältä Essilästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä tuo Lunan ilme saa sydämen lyömään pari ylimääräistä lyöntiä <3 Lunalla on mantelinmuotoiset silmät, kuten Nugallakin. Nemolla on tavallisemmat :) Luna pentuna kerällä Sepon jaloissa on kyllä ihqu! Terkkuja ja rapsutuksia teidän laumalle :)

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!