13.9.2015

Anniversary


Suloista sunnuntaita! Eilen oltiin rakkaudentäyteisissä tunnelmissa, kun juhlistettiin 11 vuotista yhteiseloa ja ensimmäistä vuotta kihloissa <3 Ihmeteltiin, kuinka aika on mennyt niin nopeasti.

Yhteistä päivää oli odotettu, sillä vapaat viikonloput on ollut harvassa. Päivä lähti kuitenkin heti aamusta takkuamaan, mutta huumorilla selvittiin iltaan ja päästiin syömään sekä leffaan. Muuta kivaa oli, kun sain nukkua pidempään miehen lenkittäessä koirat tätä tapahtuu max pari kertaa vuodessa, yhteinen aamupala, pitkä päivälenkki koko perheen voimin, skoolaus skumpalla ja rak rak -selfiet pihassa. Päivä päättyi kuten se oli alkanutkin ja mieheni hälytettiin töihin kesken leffan. Katsoin komedian karkkipussini kanssa loppuun ja riensin pimeän kaupungin läpi pyörällä kotiin koirien luo.

Onneksi tällekään päivälle ei ole kellonaikoihin sidottua ohjelmaa, joten otetaan rennosti. Toivottavasti teillä on ollut kiva viikonloppu :)

2 kommenttia:

  1. Työnantajille pitäis kans antaa vuosipäivävaroitus eli meitä ei saa häiritä :)

    VastaaPoista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!