11.8.2015

Mansikan maistaja




Nemon tekee mieli mansikoita :D 

Tykkääkö teillä koirat marjoista? Meillä tykkää, etenkin Luna mustikoista ja Nuga meni ihan pähkinöiksi mansikoista, Nemo nyt on kaikkiruokainen...

10 kommenttia:

  1. Meillä sekä Essi että *onni syövät kaikkia marjoja, Tiuku on sitä mieltä että myrkkyä ovat ne. Mansikkaa, mustikkaa ja karviaisia olen antanut noille kahdelle. Viikonlopulla Onni oppi ottamaan mustikkaa metsässä suoraan puskasta. Essikin niitä söi, mutta vaan poimittuna. Ja Tiukulla taas päällä se ilme, että hulluja ootte.
    Koiran luonnollinen ruokinta- kirjan mukaan koiralle saa marjoja syöttää. Ja miksi ei, kun ovat täynnä vitamiineja ja kaikkea hyvää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kukin omalla tyylillään nautiskelee tai on nautiskelematta vitamiineista ;) Luna syö kans mustikat suoraan metsästä! Hyvä kuulla, että marjoja saa tosiaan antaa koirille. Mansikoita en ole uskaltanut antaa, kun muutaman kerrallaan :)

      Poista
  2. Ei liene yllätys, että meillä Teuvolle ei kelpaa mitkään marjat, mutta Ossi syö ihan kaikkia: mustikoita, vattuja, mansikoita, viinimarjoja,karviaisia.... kaikki käy. Suoraan puskista, mutta helpoiten tietysti vaikka ämpäristä. :)
    Ja ruusunmarjat on muuten kanssa herkkua. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, teillä kans kaksi niin erilaista saman rotuista! Karviaiset ja ruusunmarjat kuulostaa erikoisemmilta, kun ne on sen verran kirpsakampia. Ja voin kuvitella Ossin siellä ämpärillä :D

      Poista
  3. Piitu kuolaa litratolkulla välittömästi kun haistaa mansikan... eli juu, kyllä meillä uppoaa marjat, hedelmät, kasvikset... :D Mustaherukat on Piitun toinen suosikki, Siiri tykkää eniten vadelmista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska kuulla, että Piitukin on mansikoiden perään, kuten saatiin huomata tänä kesänä meidän Nugasta! Täytyykin kokeilla noita viinimarjoja, uppoaako ;)

      Poista
  4. Meillä Anskulle ja Olgalle maistuu mustikat:) Molemmat tytöt osaavat niitä itse poimia. Ansku tykkää myös mansikoista ja vadelmista. Olgakin niitä maistaa, mutta ei niin välitä niistä. Veikkaan, ettei meidän koirille kirpeät marjat uppoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, toi on kyllä kätevää, kun itse poimivat herkkunsa, kaikki ei kyllä osaa! Testasin muuten kirpeitäkin eli Nemolle maistuu karviaiset ja mustaviinimarjat ;) Tytöille suukkoja!

      Poista
  5. Kiitos! Aika hauska että kirpeätkin marjat maistuvat Nemolle. Täytyy testata joku kerta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo :) Viinimarjat kelpasi myös Lunalle ja Nugalle.

      Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!