5.7.2015

Agirotu Nastolassa


Telttaelämää


Kisatunnelmaa


Tarvikekojuja riitti

Hei me käytiin Agirodussa! Ensimmäinen vuosi, kun uskaltauduin ilmoittautua mukaan yhteen Suomen suurimmista agilitytapahtumista. En kuitenkaan ennakkoon tajunnut, että aikataulut voi olla tämmöiset: ensimmäinen rata klo 9.45 ja toinen 18.30. Vielä, kun selvisi, ettei mies olekaan kotona toisten koirien kanssa, niin kahdella startilla ajaen Nastolaan ja takaisin, päivä olisi venynyt mahdottomaksi kotona olevien koirien kannalta (onneksi mummu ehti kuitenkin viemään Lunan ja Nugan lenkille päivän aikana, kiitos!). Niinpä päätimme Hannan ja Martin kanssa, että lähdemme kesäretken merkeissä yhdelle radalle.


Toiset halusi viilentyä...


... Toiset ei ;)

Onneksi meidän startti oli yli sadasta medi koirakosta alkupäässä, joten paikalla ei tarvinnut kauaa jännittää. Radassa oli pari kinkkistä kohtaa, joista toiseen kosahti meidän meno (valssasin Nemon eteen ja karkasi multa putkeen) ja näin ollen hylly, mikä ei todellakaan ollut yllätys ekan radan jännityksellä. Sen jälkeen olikin mukava shoppailla, jutella tuttujen kanssa, ottaa valokuvia ja herkutella muikkulautasella. Törmättiin myös vuosien jälkeen Nemon kasvattajaan, oli mukava nähdä! Nemo käyttäytyi tyypilliseen tapaan koko päivän innokkaan iloisesti kaikki moikaten <3 Meille jäi molemmille kipinä päästä juoksemaan lisää ratoja, yksi oli vasta alkuverryttelyä.


Nemo viilennysloimen alla

Iso kiitos Hannalle ja Martille parhaasta matkaseurasta! Tehdään samanlainen kesäreissu toistekin :)


Meidän teltassa varjossa

5 kommenttia:

 1. Oi, varmaan oli kiva reissu! Pitäis joskus itsekin innostua lähtemään ko tapahtumaan tunnelmaa haistelemaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulevana vuonna sitten Teivoon! ;) Olen siellä talkoilemassa koko viikonlopun :P

   Poista
  2. No kun noin lähelle tulee, niin pakkohan se on lähteä paikalle tutkailemaan! :)

   Poista
 2. Kommentti tulee vähän myöhässä, mutta kiitos siis vielä huippuseurasta helteisellä Agirotu-reissulla :-) Tuloksista viis, kesäretkenä reissu oli mitä mainioin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä mukava hellepäivä ja erinomainen kesäreissu :)

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!