7.7.2015

Pienessä pihassa

Nemo


Nuga
Luna

Meille tuli uudet pelisäännöt workrussel naapureiden kanssa eli koirat on vuoropäivin pihoissa, jotta ei tule ikäviä kovaäänisiä kohtaamisia :D Tämä sopii meille erittäin hyvin, sillä vuoteen ei olla uskallettu olla pihassa, kun pieniä hetkiä kerrallaan. Nyt saa olla huoletta (laitettiin korkeampi verkkoaitakin 110cm) ja kyllä nuo koirat vaan nauttii postimerkinkin kokoisesta pihasta! Nuuskuteltavaa riittää ja pihassa on kiva loikoilla vuoroin auringossa, varjossa tai pihakeinussa.

Pitkästä aikaa on nähty myös näitä kuuluisia parsonpamauksia eli varsinkin Luna ja Nuga juoksevat niin, että tilanne lähtee lapasesta: häntä menee alas ja meninki holtiton kaikessa hauskuudessaan. Tiedättekö mistä puhutaan? Kuulemma koira on onnellinen, kun tekee niin :) (Nemo pääsee muuallakin vapaana juoksemaan ja ottaa tämän saman hepulin aina meidän läheisellä jalkapallokentällä, ei kerrota niille futaajille :P). Muuten ollaan kyllä kielletty yletön juokseminen, kaivaminen ja haukkuminen, joten pikkuhiljaa alkavat oppimaan pienen pihan tavoille. Nemo tykkää eniten rötvätä puutarhakeinussa, pää tyynyllä, Luna nuuskutella ja tutkia jokaista koloa, kun taas Nuga on selvästi se vahti portilla ;)

Kirjan luku keinussa, koira kainalossa, on parhautta <3

6 kommenttia:

 1. Hyvä teitä <3 Jatkakaa samaan malliin :)

  VastaaPoista
 2. Meillä myös korotettiin aitaa. Ei siksi, että meiltä ois rähisty, mutta naapurin koira isona koirana meinas tulla puskasta läpi. Löin oitis tolpat pystyyn ja verkkoa korkeammalle. Nyt naapurin koiruus sitten istuu omalla terassilla ja murisee välillä. Ei kiva ollenkaan, mutta ei voida mitään. tyydyn siis varmistamaan ettei mitään konkreettista tapahdu.
  On tosi kurja tunne kun koirat ei omalla pihalla saa olla ja tulla tai mennä miten tykkää. Huoh !!
  Kuulostaa hyvältä teidän systeemi. Ja ihania kuvia sinäkin olet taas ottanut. Voi tota Lunaa ja hänen ripsiään. neiti on kyllä oikea hurmaava lumoojatar. Olen ihan myyty.
  Terveisiä sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että saitte aitaprojektin tehtyä, mutta kurjasta syystä. Kyllä meitä ainakin vähän hirvittäisi, vaikka aita onkin välissä. Toivottavasti kaikki vahtii koiriansa, ettei satu mitään. Kiitos, Luna on aina yhtä lumoava ilmestys ;) <3 Terkkuja!

   Poista
 3. Tuo mainitsemasi parsonpamaus on meilläkin sitten vastaava, vaikka ei parsoneita olekaan:) Effie tekee sitä, että pylly ja häntä alas ja siitä sitten hirmu vauhtia eteen ja ympäri. Niin hassua katsottavaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, taitaa olla terriereiden juttu :D

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!