25.6.2015

Happy Birthday Nemuski!Peatdigger Quinlan alias Nemo, Nemuski, Nemotius, Nemppa, Nemppari, Neppari, Nemska, Nemsku, Pikkarainen, Pikkis, Pimpula, Pompula, Pirpana, Hemuli, Sukkavaras, Rakkauspakkaus, Muru... Elämäni koira tänään 7 vuotta! Aika menee nopeasti, juurihan se oli kämmenelle mahtuva 7 viikkoinen riiviö. Sydän ihan pakahtuu Nemoa ajatellessa <3

Nemo toimii reippaasti ja iloisesti joka tilanteessa, joten sen kanssa on mukava touhuta mitä vaan. Kuluneen viikon aikana ollaan matkustettu kaupungin bussilla, käyty tallilla hevosia hoitamassa, poikettu koirapuistossa, kävelty vapaana lenkkipoluilla, käyty kylässä ja eläinlääkärissä rokotuksilla, jossa hoitajatkin sitä ihmettelivät: "Onko Nemo koskaan huonolla tuulella?". Nemolla on heti aamulla silmät aikaistuaan vakiokuvio, hyppy alas sängystä, venyttely ja sukan tms. haku suuhun, jonka kanssa alkaa pelaamaan hellästi pylly pystyssä häntä heiluen :) Tai jos on alakerrassa nukkunut ja kun menen sinne, niin kellahtaa heti selälleen aamurapsutuksia odottamaan. Sen jälkeen tulee tietysti sitten suukkoja ja ihan niin paljon, kun ikinä haluaa <3

Eilisissä agilitykisoissa saatiin kolmosluokassa toinen nollamme ja sijoituttiin viidensiksi! Tulokset löytyvät täältä. Kova sijoitus, kun kaikkiaan oli 41 koirakkoa, joista moni treenaamassa agilityn maajoukkuekarsintoja varten. Kyllä nuo konkarit sen tiesivät, että parson alkaa olla jollain tapaa kontrollissa 5-vuotiaana, mutta hanskassa 7 ikävuoden jälkeen agilitykentällä, ei kannata siis pienistä lannistua ;)

Mukavaa synttäripäivää murunen, illalla on luvassa perinteisesti maksalaatikkokakkua... ja tietty syliä, rapsutuksia sekä laatuaikalenkkiä <3

12 kommenttia:

 1. Onnea sinä ihana Nemo. Messinen lähettää myös halirapsut ja pusut
  Eikö olekin kauheaa ja merkillistä tuo ajan katoaminen jonnekin. Kun juuri äsken olivat ihan kahvipaketin kokoisia ja nyt ollaan jo aikuisia. Messinenkin 8v ja täyttää vuoden lopussa 9v. En käsitä.
  Ihania kuvia Nemosta. Mulla on täällä työpaikan seinällä kuva jonka otit Messisestä silloin yhteisellä lenkillä. Todella ihana kuva, Messinen parhaimmillaan sulostelemassa. kiitos siitä.
  Terkkuja sinne kaikille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos onnitteluista! Nemo lähettää suukkoja takaisin päin teille kahdelle :) Onpas kiva kuulla, että kuvani on tullut 'käyttöön' :) Rapsutuksia ja terkkuja!

   Poista
 2. Paljon onnea mummun ihana poika!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ja sata pusua takaisin päin! <3

   Poista
 3. Oi, en muistanutkaan, että tänään on Nemonkin synttärit. Onnea ihanalle ilopillerille <3
  Ja onnea teille molemmille mahtavasta tuloksesta agikisoissa, teillähän on kohta SM-nollat kasassa ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Martin kanssa sama synttäripäivä :) Kiitos ja kiitos! Ei ne nyt ihan äkkiä ole kasassa :D

   Poista
 4. Paljon onnea Nemolle! Ihan käsittämättömän äkkiä tää aika on mennyt. Meillähän Oskari täyttää samat seitsemän vuotta kuukauden päästä.
  Ja onnea myös siitä nollasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, no nimenomaan, miten noi voi olla jo iältään niin aikuisia!? Käytös onkin sitten eri juttu ;) Samanlaista hepulirallia vedetään, kun aina ennenkin, hih!

   Poista
 5. Paljon onnea Nemolle! :)

  VastaaPoista
 6. Jo seitsemän!? APUA kuinka nopeasti aika menee, Eppukin täyttää syksyllä jo kuusi! ♥__♥

  Onnea ihanalle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Eppukin kohta jo kuusi vuotta, ei uskoisi, kun ihan just vastahan se teille tuli pienen pienenä :)

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!