2.6.2015

Kesän näyttelyt korkattu

Kesän näyttelyt korkattiin Mäntässä Nugan ja Helmin kanssa. Parivaljakko moikkasi toisiaan iloisesti jo pelipaikalle mentäessä ja tehtiin vielä lenkki alueen laitamilla, kun aikaa oli. Helmi olisi riehakkaamminkin leikkinyt enonsa kanssa, mutta Nuga esitti aikuista :D

Nuga käyttäytyi hienommin, kun koskaan ennen. Leikittiin ja harjoiteltiin poseeraamista lihapullan voimalla ennen kehään menoa. Kehässä jätkä ravasi hienosti, pöydällä vähän kiemurteli ja paikallaan pysyi joten kuten, mutta haukahteli vaan muutaman kerran, EH AVK1.



Nuga kehässä


Leikkihetki

Helmi oli ekaa kertaa kehässä ja taisi tyttöä vähän jännittää. Pätkiä meni oikein mukavasti ja tuomari ehti nähdä hienon ravin, mutta pariin otteeseen olisi vaan halunnut poistua paikalta ja tai jäädä paikalleen makaamaan. Sanallinen arvostelu oli hyvä, EH JUN3.



Helmi kehässä


Helmin arvostelu, laitan Nugan myöhemmin

Kiitos veljentytölleni seurasta ja avusta!

Viikonloppuna juhlittiin Hyvinkäällä sukulaisissa valkolakin saanutta, joten koiruuksille oli tiedossa pitkä päivä kotona keskenään, kun helteiseen autoonkaan ei viitsinyt niitä ottaa mukaan. Tehtiin aamusta pitkä lenkki Nemon ja Lunan kanssa, käytiin kurkkaamassa Pirkkahallin kupeessa uudistunut koirapuisto, jossa isojen ja pienten puoli erikseen. Pienten puolella oli porukkaa, enkä tohtinut mennä isojen puolelle, kun arvelin, että Luna ei keskity muuhun, kun haukkumaan/syöksymään aidalle komentamaan pienempiään ;) Harmi, kun aitaa ei ole tehty niin, kuten esim. hevosille on tapana tarhat laittaa eli välissä on kaksi aitaa, jotteivat pääse ihokosketukselle aidan yli/raoista. 

Lenkki oli kuitenkin oikein leppoisa ja tuli juteltua vastaantulevien koiraihmisten kanssa enemmän, kun koko kolmen vuoden asumisen aikana tällä alueella. (Yleensä Luna tai Nuga nostaa kovan metelin, jos yritän puhua lenkillä jonkun kanssa, mutta nyt riitti yksi haukahdus, ei toki ketään uskallettu moikkailla lähempää). Nuga pääsi vuorostaan juoksulenkille, leppoisasti hölkkäsi valjaissa ja hetken päästä hiffasi, että tällaisella lenkillä ei ole tarkoitus merkkailla joka tolppaan ;)


Nuga <3

2 kommenttia:

  1. Onnittelut hyvistä näyttelytuloksista! Tulee ihan ikävä noita "kehäaikoja", kun ei enää ole sellaista koiraa, jonka kanssa näyttelyjä harrastaa. Mukavia tilaisuuksia nekin, mutta nyt tosiaan keskitytään agility"kehiin" :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta :) Mukaviahan nuo näyttelytkin on, mutta kyllä pari kolme kesässä riittää. Agilitykehissä voi pyörähtää sitten vähän useammankin kerran ;) Mimmille ja Martille rapsutuksia <3

      Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!