11.6.2015

Ensimmäinen NOLLA kolmosista!

Viimeinen kuukausi on ollut yhtä juoksua paikasta toiseen ja jatkuvaa asioiden järjestelyä kello kaulassa :) Nyt vihdoin alkaa arki tasaantumaan ja ehtii vähän hengähtääkin!


Nugan kans

Tässäpä näitä tapahtumia:

* Järkättiin/järkkäsin Pirkkalan Koirakerho Piskien epikset eli epäviralliset agilitykisat. Oma rumbansa on aina ilmoittautumisten vastaanottamisessa, talkoolistojen sumplimisessa ja kaikkien pienten yksityiskohtien hiomisessa yhteen. Kaiken tämän päälle olin elämäni ekaa kertaa episten tuomarina, joten jännitystä riitti, mutta kisat meni hyvin ja saatiin vajaassa kahdessa tunnissa tapahtuma vietyä läpi :)

* Veljentyttöni osallistui elämänsä ekaa kertaa epiksiin Nemon kanssa kisaavien radalla ja ihmeen kaupalla sijoittui ensimmäiseksi, onnea vielä kerran Jonna ja Nemo! Nemolle tuli 5vp kepeiltä, mutta sillä yltti palkinnolle, kun osallistujia oli vaan neljä koirakkoa kisaavien luokassa.


Nuga pönöttää


Kilpakumppanin kanssa

* Vedin tänä keväänä Piskeillä agilityn mölliratakurssin ja sen viimeinen tunti saatiin myös päätökseen. Mukava ryhmä oli tänäkin vuonna ja huomattavaa kehitystä oli tullut koirakoille sitten viime syksyn! Vielä on yksi korvaustunti jäljellä, heinäkuu pidetään taukoa ja elokuussa alkaa taas uudet kurssit. 


Hampaiden näyttöä


Ja kielen näyttöä tuomarille :P

* Nemon kanssa kulki mahdottoman hienosti agility kolmella radalla oman seuran kisoissa! Luulin jo, että ensimmäiseltä agiradalta tuli se kauan ja hartaasti haaveiltu nolla, sillä meno oli sujuvaa sekä nopeata. Poika oli kuitenkin hypännyt puomin kontaktin yli täydessä vauhdissa, 5vp. Toisellakin radalla sai juosta ja siellä toiseksi viimeisellä esteellä jäin pahasti jälkeen ja Nemo kaarsi hypyn ohi, kielto, 5vp. Viimeinen hyppyrata näytti meille pahalta, mietin kuinka paljon jään jälkeen, mutta hyvin pysyin vauhdissa ja lopulta tuli se NOLLA! Radassa oli kyllä taistelumeininkiä, juoksin niin paljon, kun jaloista lähti ja parissa kohdassa ohjasin kauempaa takaa, Nemo teki sen mitä pitikin <3 Aika oli -3,60s, olen yrittänyt katsoa videolta syytä, sillä oletin, että aika olisi voinut olla nopeampikin, voittajalla oli -10,24s, huh huh. Tiedä sitten, mitä kiemuraa mentiin, mutta kovaa kumminkin :) Leijuin kisojen jälkeen pari päivää, Nemo on niin muru! <3 (Vasta hiljan olen tajunnut, että hyvistä radoista/treeneistä tulee sama olo, kun varmasti monelle esiintyjälle esimerkiksi onnistuneen lauluesityksen yhteydessä ja jälkeen! Tiedättekö sen tunteen..?)


Nuga tuomarin arvioitavana


Ja huomasi kuvaaja Jonnan :)

* Riihimäen näyttelyssä poikettiin Nugan kanssa. Eksyttiin loppumatkalla ja tultiin vähän viime tinkaan paikalle, mutta ehdittiin kehään kuitenkin ;) Nuga käyttäytyi mukavasti, vaikka tuomarisetä tsekkasi hampaat aivan erityisen tarkkaan. Tulos ERI AVK2. Kotimatkalla poikettiin Hämeenlinnan kauppakeskus Goodmanissa syömässä ja vähän ostoksilla, joten kun kotiin pääsi, niin oli jokseenkin poikki ja vielä piti leipaista mokkapalat kisabuffaan. Hyviä niistä tuli vanhasta muistista, nam.

* Riihimäeltä ostin kojuista koirille putkiluita, possunkorvia ja maissikeksejä, kaikenlaisia herkkuja. Bongasin myös ihanan käsityökojun MiniMurmeli, josta mukaan lähti suloisia kuviollisia hiuspampuloita ja tassukuviolla trikoohiuspanta.


Riihimäen näyttelyn arvostelu, tuomari Savicic Nebojsa, Serbia


Mäntän näyttelyn arvostelu, tuomari Vesa Lehtonen

Huomenna lähdetään mökkeilemään Pohjanmaalle ja sunnuntaina poiketaan vielä Tuurin näyttelyssä, jonne myös Luka (Finding Nemo's Quantum of Solace) tulee ensimmäistä kertaa kehään :) Viikonloppuna käydään myös agilityn SM-kisat Oulussa, täällä peukut pystyssä kaikille tutuille ja etenkin parsoneille! P.S. Meilläkin on sitten eka SM-nolla plakkarissa vuodelle 2016 ;) Kaverin kanssa juuri katsottiin, mitä pitäisi kerätä kokonaisuudessaan SM-kisoihin, joten voipi olla, että meikäläinen löytyy katsomon puolelta tulevana vuonna pikemminkin. 

Aurinkoista loppuviikkoa! 


Nuga, aina valmiina!

4 kommenttia:

 1. Onnittelut vielä kerran tuosta nollasta, oli hurjan hienot kisat! Nyt vaan kalenteria täyttämään, jos niitä SM-nollia sitten koittaisi vuoden aikana vielä saada :-)

  Ihanaa mökkiviikonloppua teille! Samat suunnitelmat täällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli meillä kyllä hyvät kisat, molemmilla :) Saa nähdä, millaista menoa seuraavissa. Ollaan kuulolla ;)

   Poista
 2. Siellä on kyllä saatu mukavasti aikaseksi! :) Ja huippu tuo kurssijuttukin, ihana mahdollisuus saada opettaa muillekin sitä omaa lajia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Agilitytuntien pito on kyllä itselle opettavaista touhua ja mukava saada uusia harrastajia lajin pariin :)

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!