27.5.2015

Iloista touhua

Ensimmäisenä iloinen uutinen: Sky lähti sunnuntaina uuteen kotiin Turkuun brasilianterrierineiti Novan kaveriksi. Ensimmäinen yö oli kuulemma hieman levoton (Sky oli lievästi sanottuna innoissaan Novasta ja katseli tyttöä sillä silmällä ;), mutta uusi arki lähti käyntiin heti heppailun merkeissä ja agilitytreeneistäkin on jo puhuttu. Tykkään. Onnea uuteen kotiin pikkumies! <3


Skyn kanssa lenkillä

Vielä Tampereella ollessaan Skyn kanssa touhuiltiin kaikenlaista. Leikittiin pallolla, otettiin seisotuskuvia puistossa, tehtiin yksinoloharjoituksia hyvällä menestyksellä, Sky oli mieheni työpaikalla konttorilla päivisin lukuisten naisten rapsuteltavana, käytiin moikkaamassa hevosia ja hengailtiin myös mätsärihulinassa, jossa sisarukset Sky ja Helmi tapasivat. Ilo oli heti ylimmillään, pomppimista ja painia riitti niin, että pian molemmat olivat ihan harmaita hiekasta. 


Sky bongasi linnut

Sky oli tosiaan turistina tapahtumassa ja iloisena heilutteli häntää, moikkasi ohikulkevat aikuiset sekä lapset, tutkaili lemmikkikojun tarjontaa, maisteli makkaraa... Helmi olikin tosi toimissa lapsi & koira -luokassa, jossa käveli ja seisoi nätisti aina, kun ei käynyt kova tuuli, jolloin tietty mielellään olisi sännännyt kaiken lentävän perään. Kotiin viemisiksi sai palkintopussukkan :)


Helmi odottelee vuoroaan


Helmi on ihan kaikkien kaveri <3


Sisko ja sen veli :)

Tuli vähän paineita, kun Helmi oli nyt tosi siistissä karvassa! <3 Viikon päästä onkin Helmin ensimmäinen virallinen näyttely Mäntässä ja samoihin karkeloihin lähtee meidän Nuga, jonka trimmiä siistin eilen, eihän siitä yhtä hyvä tullut, kun ammattilaisen jäljiltä, mutta olen kuitenkin lopputulokseen tyytyväinen. 

Nemolla ja Lunalla kävi hierojakin, molemmat on hyvässä kunnossa nyt. Nemolla pientä jumia takareisissä ja lavoissa, mutta ei mitään hälyyttävää. Lunan suhteen myös erittäin hyviä uutisia eli aiemmin oikea takajalka oli lihakseton vasempaan verrattuna, mutta nyt on molemmissa samanlaiset voimat! Kulkee edelleen kierrerappuset oikea (ulkojalka) ylhäällä, mutta se taitaa olla vaan enää opittu tapa. 'Yllättäen' Lunalla oli kaula ja niskalihakset jumissa, mitä en yhtään ihmettele, kun on mahdottoman kova vetämään lenkillä... Täytyypi katsoa neidille y-valjaita, ainakin juoksulenkeille. Muuten vetreä tyttö. 


Sky, joka hurmasi kaikki <3

2 kommenttia:

  1. Oi kuinka ihana kuulla, että Sky pääsi uuteen ihanaan kotiin <3 Herra näyttää ja kuulostaa varsin vekkulilta ja ihanalta toverilta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Mulla meinaa kyllä joka kerta sydän pakahtua tuon pikkumiehen kanssa <3

      Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!