19.6.2015

Tuurista SERTI


Miljoonakoira 2015 Tuurissa oli menestys, kun Luka (Finding Nemo's Quantum of Solace) sai ensimmäisessä näyttelyssään SERTin! Rohkeasti isäntä meni kehään ja Luka käyttäytyi hienosti. Poika myös mitattiin: 36,5cm, oikein hyvänkokoinen 14kk ikäinen uros. 


Luka odottelee vuoroaan

Oli ihana nähdä Lukaa sitten pentutapaamiseen ja samaa positiivista asennetta sain kuulla, kuten muistakin Bond -pennuista eli kaikki ihmiset sekä koirat olisi ihan pakko nähdä ja moikata iloisesti! :) 

Samoissa tsempaloissa oli myös meidän Nuga, joka sai ERIn ja oli avoimen luokan ensimmäinen. Olin tyytyväinen tähänkin tulokseen tiukalta tuomarilta.


Nugan arvostelu

Samainen viikonloppu vietettiin Pohjanmaalla Tiistenjoella mökkitunnelmissa, kätevää kun ajomatka Tuuriin aamuvarhain oli mökin pihasta vain 35min. Tällä kertaa hommaa piisasi maalla, kun tehtiin kesän-alkajais-siivous, pestiin ikkunoita, leikattiin nurmikkoa ja mieheni urakoi ulkosaunan hormin auki, kun sinne oli linnut tehneet pesän, mutta ei tee enää, kun päälle laitettiin ns. naakkaverkko. Ulkosaunassa oli taas makoisat löylyt! P.S. Vanha mummon mökki on myynnissä, lisätietoja minulta tai äidiltäni!


Pionit kukkii


Luna aamupuurolla ;)


"Hieman isot pyöreät silmät"


Ei me kerjätä


Kuistilta pihaan päin

Viettääkö joku muukin kaupunki/kotijuhannusta? Täällä ei suurempaa juhannusfiilistä, ehkä tuon kelin takia, mutta pitkä viikonloppu kotona tulee tarpeeseen. Meillä ei ihmeempiä suunnitelmia. Puhtaat verhot voisi ikkunoihin ripustaa, kun sain ikkunat pestyä toissapäivänä (jippii!), leffoja katsoa, grillata, saunoa, ulkoilla ja mahdollisesti huomenna pyörähtää ilmaisilla kaupunkifestareilla. Niin ja agilitytreenit on tietty tänään (ai miten niin hulluja koiraihmisiä..? ;) ja sunnuntaina talleilua. 

Rentoa juhannusta kaikille! :)


Nemo kerällä <3

4 kommenttia:

 1. Onnea sertistä ja muutenkin hienoista tuloksista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Rapsutuksia karvaisille! :)

   Poista
 2. Onnea hienosta tuloksesta! :) Voi tota Lunan aamupuurokuvaa... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Hih, Lunan kuva on lavastettu ;)

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!