23.8.2014

Ostoksia Saksasta


Yritin ensin pitää coolia linjaa, etten tarvitse mitään ihmeellistä kotiin, mutta kun näin tuon Carpe Diem -taulun, niin se oli menoa... Liikkeestä Herzklopfen.


Noita mustia liitutaulu -tarroja ajattelin hyödyntää joululahjoissa, en tarkkaan tiedä vielä miten... Ehkä lasipurkkiin kiinnitettynä.


Tämä Orsay oli uusi liike minulle ja siellä tuntui kaikki olevan omaa tyyliäni; hempeää roosaa, pitsiä, pehmeitä neuleita, valkoista...


Nyppyläneulepaitoja bongasin muutamastakin eri liikkeestä.


Six nimisestä koru/asusteliikkeestä tuli hankittua uusia korviksia, myös tuliaisiksi koiranhoitajille. 


Huivi lähti mukaan vielä lentokentältä, kuvausassistentti kärppänä paikalla ;)


Orsaysta löytyi myös vähän raflaavampaa vaatetta, edullinen keinonahkatakki, mitä näytti pursuavan jokaisen vaateliikkeen rekit.


Uuteen laukkuunkin haksahdin, kun mies meni sanomaan, että minulle sopii sininen ja mätsäähän tuo mukavasti farkkujen kanssa. (Alunperin pidin käsissäni sellaista roosan väristä laukkua, mutta vaihdoin sen vielä kassalla). Deichmann ei petä koskaan, sieltä löytyy aina jotain.

Lisäksi kotiin viemisinä oli tietysti Ritter Sport suklaata, jota annettiin koiranhoitajille ja lentokenttäkuskille. Paikallisia karkkipusseja rohmusin mukaan Rossmann nimisessä sekatavarakaupasta, jossa hyvä laadukas valikoima ja huomattavasti edullisempaa, kun Suomessa.

Mielestäni parasta ulkomailla on tavallisessa ruokakaupassa käynti. Siellä on hauska tutkia valikoimaa ja vertailla hintoja. Yleensä tuliaisiksi lähtee herkkuja ja hurmaavantuoksuisia pesuaineita, mitä tällä kertaa ei voinut haalia käsimatkatavaroihin. 

Nyt on shoppailukiintiö vähän aikaa täynnä... ;)

4 kommenttia:

 1. Oi, ihania löytöjä! :)

  Olen jo kerran aikaisemmin suunnitellut reissua Bremeniin joulukuussa, mutta en vaan ole saanut sitä toteutettua. Nyt innostuin uudelleen, joten ehkä ensi joulukuussa… :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi tosiaan kiva käydä joulutorilla Bremenissä! Äitini on käynyt ja tykästyi kovasti. Ehkä me sitten seuraavana vuonna, te tänä vuonna :)

   Poista
 2. Ihaniaaa! Ja noita liitutaulutarrojahan voi tosiaan hyödyntää vaikka mihin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kehitellä ideoita liitutaulutarroille, niitä sen verran iso nivaska tuossa on :)

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!