29.6.2014

Pitkästä aikaa

Hei kaikille pitkästä aikaa! Tämä blogi on hautunut mielessä useamman kuukauden ja nyt koitti se hetki, kun en enää pystynyt pitämään näppejäni erossa arkibloggailusta. Tervetuloa seuraamaan arjen pieniä ilon hippuja!Tampereella oli pilvistä ja sateista tänään, joten pieni kirpparikierros piristi päivää. Mukaan tarttui Radiokirppikseltä tummansininen pitsipaita, khakivihreä kesämekko ja ruskea käsilaukku. Kirpputori Tarinasta kaappasin hetken mielijohteesta mukaan nuo mustat apinakoukut, jotka saa kätevästi ripustettua vaikka kaapin oveen pyyhettä, takkia, henkaria yms. varten. Ennestään meillä olikin jo yksi ruskea apina, aikoinaan Ideaparkin pikkuputiikista hankittu. Taitaa olla lapsiperheille suunnattu tuote, mutta sopii hyvin meillekin pöllöjen sekaan!Hyvää alkavaa viikkoa, ei masennuta sääennusteista! :)

4 kommenttia:

 1. Jee, tervetuloo takas :) Tää blogihommailu on siitä hauska, että täällä se vaan oottaa ja sitten voi kun siltä tuntuu. Mulla on ainakin sellane meininki, ei mitään paineita.
  Kivat löydöt, en ookkaan Radiokirpparilla käyny aikoihin ja tuolla Tarinassa en koskaan. Tänään kävin Hämeenlinnassa kirpparilla, ei mitään ihmeellisiä löytöjä, enimmäkseen betonimuottiostoksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että löysit heti takaisin tänne :) Sinä sen sanoit, kirjoittelee silloin, kun siltä tuntuu, ilman stressiä. Mulla oli kans pitkä aika, kun viimeksi kävin noissa keskustan putiikeissa! Hämeenlinnan kirppareita en olekaan kolunnut vuosiin, vai että lisää betonimuotteja, kivaa puuhaa tiedossa siis :)

   Poista
 2. Kiitos Anna kivoista sanoista=)
  Koirien seikkailuja oon käynyt vilkaisemassa koirablogin puolella.Suloisia karvatassuja ja kaikesta huomaa,miten tärkeitä ja rakastettuja karvatassut ovat teille=)
  Mukava,kun oot palannut tänne.Näkymisiin ja toivotaan,että kesä tulee takaisin,pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että olet myös koirablogin puolelle kurkannut :) Kiitos, onhan ne tärkeitä <3

   Aurinkoista viikonloppua!

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!