6.6.2014

Nuga tarjoaa

...Isälle ja äidilleen (eli Nemolle ja Lunalle) possunnahkarullia, jotka voitti sijoittuessaan toiseksi epävirallisista agilitykisoista, epiksistä. Nämä oli Nugan ekat epikset (jos viime syksyistä starttia, kisan ulkopuolella talkoiden lomassa, ei lasketa). Poika innoissaan louskutti kisapaikalla kaikille muille koirille, häntä heilui, mutta vähän oli epävarmuutta, että missä me nyt ollaan, mikä juttu tää on ja ketä nää muut on. Sain Nugan rentoutumaan, kun tehtiin lenkki, otin kontaktia, ohituksia ja pieniä TOKO-juttuja nakkien avulla sekä leikitin poikaa narulelulla ja pallolla. Jos huomio meinasi herpaantua, niin vingutin palloa taskussa. Nuga tajusi jutun juonen vasta, kun edellinen koira lähti radalle ja loppuikin se muiden koirien katselu, alkoi hinku radalle ;)

Lähdössä Nuga istui nätisti paikallaan ja lähti käskystä salamana liikkeellle. Radalla kuunteli hyvin ja hidastikin välillä, yhden esteen ohitus tuli, kun jäin jälkeen ja viimeistä hyppyä en näyttänyt selkeästi, joten meni ohi ja hyppäsi vielä väärään suuntaan sen (20vp). Uusinta radalla tuli eka rima alas ja taas suoralla 4. esteen ohitus, kun en millään ehtinyt mukaan (10vp). Yritin vaan juosta vielä vähän kovempaa, kun ekalla kierroksella, mutta ehkä parempi taktiikka olisi ollut vaan huikata koiran nimi ja niin yrittää jarruttaa vauhtia suorasta putkesta. Olin kyllä niin tyytyväinen Nugan keskitymiskykyyn ja yhteistyöhön.

Myös pennut olivat reissussa mukana autoilemassa ja sylissä katsomassa kisahumua. Silittelijöitä ja sylittelijöitä riitti <3


Möllirata

Saa nähdä, mitä sunnuntai tuo tullessaan tuon isän (Nemon) kanssa. Viralliset kisat on yllätykseksi Rantaperkiön hiekkakentällä eli meidän tavallisten lenkkipolkujen varrella. Äitini voi seurata kisoja omasta olkkaristaan/parvekkeelta :) Taidetaankin poiketa siellä tauolla, sillä ekan ja tokan startin välissä on yli 2h.
  
Pikkuisen naurattaa, kun mut saatiin ylipuhuttua SM-joukkuekisaan mukaan. Tai siis ilmoitin pitkin hampain, että varapaikalle voidaan tulla, jos ei muuten joukkuetta saada kasaan. Toivotaan, että muut koirakot pysyvät terveinä, niin meitä ei tarvita ;) Joukkuekisa on kyllä siinä mielessä kiva, että neljä starttaa ja kolme parasta tulosta lasketaan eli ei se meidän mahdollinen hylly siellä sitten niin haittaa. Muuten talkoilenkin la ja su sisäänheittäjänä sekä ratahenkilökuntana. Odotan jo innolla, kun pääsee katsomaan Suomen huippuja aitiopaikalta! Onko tuttuja lähdössä katsomaan kisoja Hakametsään? (kisat on siis vasta viikon päästä, mutta intoilen täällä jo etukäteen!)


Yleistä tunnelmaa aidan takana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!