1.5.2013

Ne metsän hajut

Luna ja Martti treffasivat tutussa metsässä.
      

Komea Martti

Vauhtia piisasi jälleen.
    

Luna edellä, Martti perässäMartti pysyy nykyään vauhdissa mukana


Marttia kiinnosti eniten Luna...
    

;):D


Ja Lunaa taas... no tiedättehän, riistan hajut. Ensimmäistä kertaa Luna teki vähän niin kun katoamistemput eli hyvä haju vei mennessään ja kierti rinkiä tietyssä kohtaa metsää. Me muut jatkettiin matkaamme, eikä tyttöä näkynyt, eikä tullut, vaikka kuinka huuteli, rapisteli namipussia ja Marttikin päästettiin tyttöä liehittelemään. Hyvähajuinen paikka löytyi kotvan kuluttua ja noin 20min haahuilun jälkeen Luna tuli hieman lähemmäksi ja meni kepillä leikkitämisen hämyyn, josta nappasin sen kiinni. Loppulenkki mentiinkin hihnassa, varmuuden vuoksi.
    

Tarkkana

Myös Nemo, Nuga ja Mimmi pääsivät metsään, hihnoissa. Nemoa kun ei voi vielä pitää vapaana, vaikka jalka onkin ollut jo oireeton 2 viikkoa ja 6 päivää. Sain eläinlääkäriin uuden kontrolliajan viikolla aikaistettua eli se on jo tulevan viikon perjantaina, jippii! Nyt vaan kaikki sormet ja varpaat pystyssä, että Nemo saa terveen paperit ja arki palaa ulkoiluun ja harrastamiseen. Onneksi Nemo on vähän piristynyt ja ottaa tavanomaisia hepuleita. Esimerkiksi viimeksi tallilla oli kiva käydä moikkaamassa varsoja aika läheltä ja sitten viime hetkellä lähteä pakoon niin paljon, kun hihnan mitta antoi myöten. Höpsö poika. Aiemmin aina nuuskinut varsoja nätisti, mutta nyt hepuloi moneen kertaan. Tottuupahan nuoret hevoset vähän villimpäänkin koiraan.
Nemon kanssa tehtiinkin muutama special-lenkki kahden mm. mummulaan, jossa oli ihan yksin kaikkien keskipisteenä, se vasta olikin mukavaa. En tiedä kaipaako Nemo eniten agilityä vai ylipäätään sitä kahdestaan tekemistä. Lenkit ja TOKO kahdestaan vaan ei ole läheskään niin hauskaa, kun nuo ketteryys harjoitukset.
    

Uimakausi avattu

Luna ja Nuga on nyt siistitty Tampereen näyttelyyn, jossa ihan huikea määrä parsoneita: 49! Kivaa nähdä tuttuja ja vähän shoppailla, kunhan parsonkehät on saatu päätökseen. Lunan trimmin viimeisteli kasvattaja, jonka luona Luna-mamma pääsi nuuskuttelemaan kahta narttupentuaan; Riemua ja Ruusua, suloisia tyttöjä. Riemu on ihan uber söpö ja Ruusu taas kovin kaunis. Lunalla ja Nugalla oli taas hauskaa maalla, kun sai rallata pihassa niin paljon, kun sielu sietää. Luna löysi aika pian pellon toisella reunalla olevan lutakon, jossa jaksoi kaivaa + haukkua niin kauan, kun kannettiin autoon.
    
Aurinkoista vappua jokaiselle!

4 kommenttia:

 1. On siellä ollut koirilla hauska vappu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa vappua teillekin ja Eetulle rapsutuksia!

   Poista
 2. Hih, kivoja kuvia :-D Kiitos vielä seurasta, Martti tykkää niin kovasti Lunasta ♥ Kehän laidalla nähdään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, oli mukava reissu jälleen. Noi Maran ns. läähätyskuvat oli hauska ilmestys, kun latasin kuvia koneelle :D Kyllä Luna taitaa kans vähän Marasta tykätä ;) Nähdään!

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!