4.1.2013

Mistä on hyvä perjantai tehty

Rankka työviikko on jälleen takana ja sain eilen siivottua koko kodin, joten ajattelin ottaa rennosti perjantai illan. Kun koirat oli lenkitetty, kävin suihkussa ja sujautin päälle uuden pyjaman, jonka löysin alennusmynneistä. Sitten välipalaa tarjottimella, teekuppi kouraan ja mukavasti sohvalle, lämmittäjä(t) kyljessä <3



Lisäksi sytyttelin vähän kynttilöitä ja kaivoin vielä yhden suklaarasian esiin... (Monelle muulle on varmasti tässä kohtaa tullut jo stoppi konvehteihin, mutta kun pitää pari päivää taukoa, niin johan taas maistuu ;). Puikoilla on nyt menossa paksusta valkoisesta langasta palmikkotyynynpäällinen. 


Sitten vähän tylsiin uutisiin eli niihin uuden vuoden lupauksiin... Ensin ajattelin luvata, että päivitän tätä blogia useammin, mutta toiseksi ajattelin, että yritän ottaa lunkimmin arjessa ja kotona... Joten valitettavasti tämä blogi jää tauolle, sillä päivittämiseen ei ole aikaa niin tiheästi, kun mielestäni tällainen blogi vaatisi. On niin paljon harrastuksia, ystäviä, eläimiä ja touhua, että koneelle ehtii todella harvoin nykyisellään, eikä töissäkään pysty tauoilla käymään netissä. 


Kiitos kaikille blogin lukijoille vuoden mittaisesta matkasta! <3 Tulen ihan varmasti moikkailemaan teidän blogeihin jatkossakin ja toki minut löytää koirablogini puolelta, mikä on toiminut päiväkirjanani kohta nelisen vuotta. 

P.S. Kolmoselta alkaa puolen tunnin päästä hurmaava Mamma Mia -musikaali, mikä saa ainakin minut joka kerta hyvälle tuulelle. Vielä ehtii kipaista sohvan nurkkaan nautiskelemaan ;) Leppoisaa viikonloppua!

14 kommenttia:

  1. No höh sun kanssas...vaikka niinhän se menee että aika on rajallista ja kaikkee ei millään ehdi.

    Hyvää tätä vuotta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä harmittaa, mutta parempi näin, kohti leppoisampaa arkea. Iloista vuotta 2013 Sanna-Mari, oot yksi mun inspiraation lähde :)

      Poista
  2. Kyllä perjantai-ilta on se viikon paras hetki, kun koko viikonloppu on edessä.
    Ohitin nopsaan tuon suklaajutun.... apua kun tekee mieli.... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, perjantai iltana voi valvoa vähän myöhempään, eikä ole aikaista herätystä, ainakaan töihin ;) Hih, hyvä, että muillekin maistuu vielä suklaa :D

      Poista
  3. ♥ Kiitos Sinulle näistä postauksista! Hyvää jatkoa, ja tulethan moikkaamaan ja kertomaan kuulumisisi blogiini♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ilman muuta tulen poikkeamaan blogissasi! Laitoinkin sen jo suosikkeihin tuonne koirablogin puolelle, etten ihan putoa kärryiltä, mitä blogimaailmassa tapahtuu :)

      Poista
  4. Ihana blogi ja ehkä se tulevaisuudessa saa jatkoa, kuka tietää:) kiitos tästä ajasta, tekstejä on ollut ihana lukea ja palaamme sitten koirablogin puolella:) *haleja*

    VastaaPoista
  5. Hyvää jatkoa ja tavataan taas=)

    Mamma mia on takuu varma ilon tuoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin, törmäillään ;) Meillä on sitten samanlainen leffamaku :)

      Poista
  6. Joko olet saanut näitä monta: http://heppastellen.blogspot.fi/2013/01/liebster-blog-haaste.html
    Sulla on niin ihanan kaunis ja harmoninen blogi :)

    VastaaPoista
  7. Kiitos kommentistasi ♥
    Oikein mukavaa talven jatkoa :)

    VastaaPoista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!