15.12.2012

Lahjaideoita ja kangassydämiä

Tänä vuonna oli mielessä mahdottomasti jouluisia ideoita, mitä voisi käsillä tehdä ja sujauttaa paketteihin tai paketin koristeeksi (kiitos mahtavien blogien, joista ideoita saa viikottain <3). Osa ideoista oli mulle mahdottoman hankalia (esim. rautalangasta taivutettavat sydämet, joo, kuulostaa helpolta, mutta ei kyllä ollut ei :P) tai sitten niiden harjoitteluun ja tekemiseen olisi tarvinnut kokonaisen viikon lomaa...
Noh, jotain sain kuitenkin aikaiseksi:
Vaikeinta tässä oli löytää sydämen kaava, jotta siitä saa tuollaisen oikean mallisen! Vapaalla kädellä kangasta leikaten niistä tuli koko ajan liian pieniä tai pyöreitä. Vihdoin kuitenkin löysin oikeankokoisen sydämenkuvan Googlesta ja tulostin sen paperille. Sen jälkeen alkoi tapahtua ja reilu kymmenen sydäntä löysi tiensä pakettien kylkeen.

Joko teillä on lahjat valmiina vai täytyykö vielä juosta kauppojen ruuhkissa? Mulla on kaikki nyt valmiina ja paketeissa, jei! Kävinkin kyllä kaupoilla noin kymmenisen kertaa, kun tuntuu, ettei yhdellä kertaa millään löydä kaikkia ja ideat rönsyilee ajan mittaan.
Jos joku vielä kaipaa lahjavinkkejä, niin nämä olivat pop tänä vuonna ostoslistallani:
* Lautapelit
* Urheilukerrastot (loistavia liikkuvalle, pysyy lämpimänä ihan erilailla, kun taviskalsareissa ;)
* Seinäkalenterit
* Huivit
* Hyväntuoksuiset suihkusaippuat ja pesukukat
* Valokuvat kehyksissä
* Käsirasvat ja kynsilakat samassa paketissa
* Lempivärin mukaan kootut hemmottelupaketit
* Muumituotteet
(Toivottavasti nyt ei kukaan ystävä arvannut, mitä paketista paljastuu :D)
Tsemppiä loppurutistukseen! Ajattelin aloittaa joulun heti perjantaina, kun kerrankin saa 5 päivän joululoman, ihanaa <3 (Mieheni ryntäilee silloin kaupoissa, mutta me löffäillään koirien kanssa vierekkäin sohvalla :).
P.S. Koirablogissani on vielä vuorokauden ajan arvonta kaikille lapsenmielisille, käykää kurkkaamassa!
P.S.2 Mietiskelen kannattaako tätä blogia pitää, kun niin harvakseltaan ehdin päivittämään :/ Mielessä olisi lähes joka päivä joku pieni juttu, mutta aika, se ei vaan riitä.

10 kommenttia:

  1. kauniita kuvia ja herkullisen näkönen piparkakkutalo :P olen ehdottomasti sitä mieltä, että kannattaa pitää blogi pystyssä. minä ainakin tykkään monipuolisista jutuistasi ja luen joka ikisen vaikka en aina(olevinaan kiireiltäni) kerkeä kommentoimaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piparkakkutalo tehdään perinteisesti aina veljentytön kanssa :) Mukavaa puuhaa! No juu, kiitos, jos nyt yritän vielä pitää blogia pystyssä, harmittaa vaan, kun ei päivittäin pysty päivittämään ja seurailemaan toisten blogeja!

      Poista
  2. Tosi kivat noi kangassydämet pakettikoristeina! Mä tykkään paketoida ja koska en anna paljoa lahjoja (tänä vuonna tuskin ensimmäistäkään), ni tykkään sit koristella ja tehdä paketista kauniin.
    Mun jouluvalmistelut, tai siis niitähän ei ole :) Jouluilen sit aattona, kun on rauhaisaa aikaa monta päivää, en malta odottaa :)
    Älä lopeta blogia, tää on kiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kauniit paketit on niin <3 Aloin panostamaan paketoimiseen paremmin sen jälkeen, kun olin yhden joulun Marimekossa töissä ja tuli jokunen paketti siellä väsättyä ;) Voih, tiedän niin tunteen, kun harvoin tuolla alalla saa pitää niitä peräkkäisiä vapaita, nautiskele kaikessa rauhassa!

      Poista
  3. Kauniin mallisia sydämiä, juuri tuollaisia niiden kuuluukin olla.
    Herkullinen piparkakkutalokin, joulua odottaa. Pääsisinpä sitä "purkamaan" :)
    Mukavaa joulun odotusta !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuon mallisia sydämiä näkee tosiaan nyt paljon! Juu, meillä on ollut tapana 'purkaa' piparkakkutalot joulun jälkeen, saa sitten sitä ihailla joulun pyhät :) Kiitos samoin, leppoisaa joulunodotusta!

      Poista
  4. Ihana joulupostaus! Tosi kivoja sydämiä ym. Mukavaa joulun odotusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiitos samoin, ihanaa joulunodotusta!

      Poista
  5. Minulla puuttuu vielä kaksi lahjaa. Mietin tässä että ostan varmaan kasan raaputusarpoja ellen mitään järkevää keksi nyt täs muutamassa päivässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvat on kyllä kivoja! Joku vuosi ostin kaikille yhden pienen, niin sai porukalla jännittää, mutta ei tullut kyllä kenellekään mitään isoa pottia.. ;)

      Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!