16.12.2012

Joulupakettien voittajat!

Sunday evening! Arvonta on päättynyt ja onnelliset joulupaketin saajat ovat...

Luonnoslehtiö ja lyijykynät:

Lotta
Eija

Lumihitähden muotoiset herkkuluut:

Katri, Tuikku ja Remu
Laura

Paljon onnea voittajille, laittakaahan osoitteenne sähköpostilla: nemuski@gmail.com, jotta saan paketit matkaan mahdollisimman pian! Joulupakettien viimeinen postituspäivä taitaakin olla jo tiistai.

Jouluiloa jokaiselle ja mukavaa alkavaa viikkoa :)


8 kommenttia:

 1. Onnittelut voittajille!

  Palkinnot olivat kyllä ihan mahtavia.

  Mullahan arvonta-aika päättyy vasta 3 tunnin ja 5 minuutin päästä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Voi damn, mulla jäi osallistumatta, höh.

   Poista
 2. Voi kiitos paljon! En ensin uskonut, että voitin - piti kaikki kommentit käydä läpi josko kyseessä olisi joku toinen Lotta. :) Kaikkea hyvää sinne ja rapsutukset koirille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä :) En huomannutkaan linkittää voittajien nimiä tuohon, mutta kyllä, vain yksi Lotta mukana arvonnassa :) Kiitos samoin, mukavaa joulunodotusta ja pusuja koirille!

   Poista
 3. Onnea voittajille. Vaikka nyt ei ollutkaan onni myötä, tahtois silti tietää mistä löysit nuo skitsivihot. Niiden kansikuvat on ihan sairaan hauskoja ja ostais mielellään omaksi iloksi jonkun tuommosen. Ihan inspiroiva kansi.

  Mukavaa joulunodotusta ja muutenkin onnellista odotusta sinne. Aah mitä ihania vattutassuja siellä kohta on, menee sydän taas ihan ruttuun. Mutta silti, kuvia ootellaan. Suloinen ihana Luna. Voi vaan kuvitella millaisia sydämenmurskaajia pentuset on. Onnea matkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ostanut ne vihot jo kauan aikaa sitten kirjakaupasta. Mistähän tuo Kipa ^ on oman vihkonsa hommannut? Kyllä niitä varmaan vielä saa!

   Kiitos samoin, ihanaa joulunaikaa teidän laumalle <3 Lupaan laittaa sitten pentukuvia näytille :) Kuinkahan siinä saa oman päänsä pidettyä kylmänä, kun niitä pääsee vellaamaan <3

   Poista
 4. onnea kovasti voittajille!

  VastaaPoista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!