26.12.2012

Jotain uutta

Joululoma oli tänä vuonna ihanan pitkä, vaikka nyt tuntuu, että lomaa voisi jatkaa vielä ainakin viikon ;) Huomista töihin paluuta helpottaakseni, esittelen pieniä paloja meidän joulukodista <3

Laitan joulukoristeet yleensä vasta aatonaattona tai aattoaamuna. Monesti tykkään koristella vaan olohuoneen, ettei kotiin tule liian levoton tunnelma. Tänä vuonna koristeita tuli kuitenkin koko alakertaan, kun olin hankinnut paketillisen lumihiutaleita, joita vaan riitti ja riitti... :)


Tämä possu ollaan saatu lahjaksi ja se nököttää aina kirjahyllyn päällä (jotta koirat ei pääse siihen käsiksi). Lempivärini joulukoristeissa on valkoinen, punainen ja kultainen. 


Yleensä en hanki uusia koristeita, sillä vanhoissa on enemmän tunnelmaa, mutta tänä vuonna en voinut pitää näppejäni erossa, kun näin nuo valkoiset lasisydämet (kuva ei tee oikeutta niille ;). Myös nuo punatulkut hurmasivat ensi silmäyksellä. Keskenään nuo koristeet ei nyt mitenkään erikoisesti mätsää, joten ensi vuonna ehkä jollain eri tavalla laitan ne esille!


Myös keittiöön riitti hiutaleita.


Ja eteiseen...


Mitkä on teidän lempivärit jouluna? Huomasiko joku saman, että tänä vuonna kultaista ei ollut koristeissa niin paljon tarjolla, kun ehkä aikaisempina vuosina?


8 kommenttia:

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!