7.12.2012

Broilerpyörykän voimalla

 
 
Oon ollut suu korvissa eilisestä asti! Osallistuttiin useamman kuukauden jälkeen Nemon kanssa agikisoihin (epävirallisiin, mutta kisat, kun kisat). Valmistelin itseäni pahimpaan eli Nemo rallaa ja yritän kaivella zenejä kaiken kansan nähden.
 
Jätkä kuitenkin yllätti ja me oltiin ihan liekeissä! Homma toimi kun unelma, juuri niin kun ollaan treeneissä harjoiteltu. Nemo irtosi kaukaa, luki mua hyvin ja meni täysillä. Otettiin neljä rataa, kun ilmoittautumisessa ei ollut kunnolla vaihtorahaa :)
 
Eka möllirata meni kevyesti, ei tarvinnut paljon huudella mitään, kun juoksi ja näytti vaan, minne päin. Olihan meillä tietty kotikenttäetu, kun samalla hallilla ollaan treenattu koko syksy. Nemo empi ainoastaan juoksusuoran päässä olevaa U -putkea, olen huomannut tämän saman virallisissakin, että kun jään taakse tai mun liike loppuu ennen putkea, ei menekään ja sitä ei tapahdu koskaan treeneissä eli olen ollut kovin hämmästynyt (taas yksi asia, mitä vapaaharkatessa kannattaa hioa!). Tästä tuomari ei kuitenkaan antanut virhettä, joten 0vp! Lopussa pääsin myös testaamaan sitä hetki sitten treeneissä harjoiteltua kikkakolmosta, jolla saa pienen kaarroksen aikaiseksi, kun hypätään aita ja jatketaan matkaa tulosuuntaan.
 
Toisella mölliradalla huusin sitä samaista putkea tosi ajoissa, mutta Nemo jäi kuitenkin kieppumaan sen eteen, siitä hämääntyneenä en ottanut sitä kikkakolmosta tarkasti ja Nemo tuli väärään käteen kiertäen viimeisen esteen, 5vp.
 
 
Sitten kisaradalle... Rata ei ollut helpoimmasta päästä siinä oli kinkkistä pyöritystä, takaakiertoa ja välistä vetoa. Tuntui, että millä muistan ne kaikki, mutta ihmeesti sitä vaan keskittyi, kun tiesi, että täytyy ihan tosissaan yrittää. Nemo toimi jälleen hienosti, ainoastaan välissä vedossa itse hätäilin ja Nemo meni ohi, 5vp. Uusintakierros meni sitten ihan nappiin, sain ajoituksen kuntoon ja muistin kehuakin Nemoa radalla juuri sen välistä vedon yhteydessä sekä kepeillä, jotka veti tosi varmasti. Kontaktit oli myös tällä kertaa ihan superhienot, ei mitään haparointia, vaikka juoksin itse eteenpäin.

 
Kotiin viemisinä meillä olikin kaksi pokaalia, kaksi jouluherkkupussukkaa ja kaksi suklaalevyä. Olin aikas ihmeissäni. Oltiin siis kisaradalla 5vp:llä ykkösiä, sillä muut medit eivät saaneet tulosta. Sitten katsottiin uusintaradalta paras, joka sijoittui kisassa kakkoseksi ja meillä oli 0vp + paras aika (näin mulle selitettiin, kun oltiin palkintojen jaon aikaan palautuslenkillä). Aikas uskomatonta. Nyt leijutaan, mutta tiedän kyllä tän lajin hengen, seuraavalla kerralla kaikki voi olla aivan toisin ;D
 
 
Nuga lähtee huomenna ainoana iso-mummulaan, kun Luna alkaa olla vähän paksussa kunnossa, niin ei viitsi sitä enää autossa raijata ympäriinsä. Reissussa joutuu kuitenkin olemaan matkat boksissa ja vähän muutenkin. Nemoa en viitsi ottaa sen takia mukaan, kun sillä on mennyt sukset ristiin ihanan saksanseisojan Rokin kanssa, niin turha sitä on sinne ottaa pärräämään. Lunan masu alkaa olla tosiaan aika pallo, kuvia luvassa myöhemmin.
 
Ihanaa viikonloppua!
 
P.S. Lähipäivinä perinteinen jouluarvonta lapsenmielisille ja herkkusuille ;)

12 kommenttia:

 1. Vautsi vau! Hurjan paljon onnea Teitille!

  VastaaPoista
 2. Mahtavasti onnea! Olisipa ollut mukava nähdä teidän radat paikan päällä, valitettavasti ei sopinut kisakatselmus päivän ohjelmaan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitooos! Seuraavalla kerralla olette sitten Maran kanssa mukana :)

   Poista
 3. Heei onneks olkoon! :)

  VastaaPoista
 4. Hui, oliko noi sieltä agiwarsista? Jos oli, niin hyvä et vaihdoin epikset mätsäriin :D ei oltais tollasesta radasta selvitty ikinä :D mut teillä meni upeesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, siellä oltiin! Aika kinkkiset radat oli kyllä, mölliradastakin joku sanoi, että toisinaan virallisissa ykkösten rata on helpompi. Kiitos paljon! :)

   Poista
 5. ihanaa..onnistunut viikonloppu teilläkin takana..onnittelut!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mitäs te touhusitte viikonloppuna? :)

   Poista
  2. tuolla mehtäpirtin puolella on mainintaa siitä viikonlopun seikkailusta..kultaa tuli jotta lätis :P

   Poista
  3. No huh huh, paljon onnea mahtavasta suorituksesta! :)

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!