4.3.2012

Ti-ti-tyy

Lauantai aamun heräteostokset löytyivät Facebookin Vaihtoringin kautta. Hetken aikaa mietin, tarvinko lisää kuppeja ja päädyin siihen että en, mutta on ne niiin suloiset, että olihan ne pakko saada! Samoja Pip Homen lintukuppeja olen himoinnut joskus Stockmannilla, mutta en ole raaskinut ostaa täydellä hinnalla. Eiköhän näille käyttöä löydy :) Samalta myyjältä lähti matkaan myös suurehko simpukkalautanen, joka on sopivankokoinen vaikkapa pullan ja keksien tarjoiluun.



Joku väittää jo, että nämä nettikirppikset tulevat sivuuttamaan oikeat kirpputorit. Onhan niissä helppo myydä tavaraa, kun ei mene pöytämaksuja, eikä ole sitä pöydän järjestämisen vaivaa, nopeasti kuva ja hinta vaan nettiin. Mutta kirppareilla kiertämisessä on se oma viehätyksensä, kun tuotteita pääse hipeltämään ja testaamaan, onko se juuri sellainen, mitä tarvitsee. Oletteko te lukijat tehneet hyviä kauppoja nettikirppisten kautta?

Aurinkoista sunnuntaita! Toivottavasti saadaan tulevallakin viikolla nauttia samanlaisista keleistä, me ollaan muuten talvilomalla :)

P.S. Sain vihdoin sivun ylälaitaan suloisen bannerin ja siitä en voi ottaa pisteitä itselleni, sillä sen loihti työkaverini Noora. Iso kiitos!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!