Niiiin piti eilen kirjoittaa blogiin, kun meidän pentuset Ansku ja Nuga täyttivät puoli vuotta ♥ ♥ Kuinka aika menee niin nopeasti!

Mulla on tapana kirjoittaa ensin sen koiran nimi, joka on ollut kauemmin/on vanhempi/tullut ensin. Siksi kirjoitan siis Anskun ensin, kun tyttöhän putkahti ensimmäisenä maailmaan, ollen pikkaisen isompi kun veljensä, joka kyllä nopeasti otti kiinni siskonsa mitat. Hassua, että vaikka olinkin ihan paniikissa ylättävässä käänteessä, niin silti ehdin ajatelle narttupennun jälkeen, että tulisipa sieltä vielä poika, se Nemon poika, mistä olen haaveillut. Ja niinhän sieltä tuli, äitinsä näköinen suloisuus ♥



Äiti ja poika

Bloggailut unohtui, kun ilta vierähti parsonlenkillä Ylöjärvellä. Samalla reissulla käytiin tilaamassa Tassuparista Jokke-merkkiset nahkahihnat Lunalle ja Nugalle, Nemolla onkin jo sellainen ja hyväksi havaittu :) YLÖKKin jäsenet saa liikkeestä vielä -10% alennuksen, joten hihnoille jää hintaa vain 18e! Aikamoinen säästö, kun ajattelee niitä 30e:n hihnoja x3 8)



Martti poseeraa, muut haahuilee (nimettiin muuten Martti Nugan isäpuoleksi, kun kerta Lunan kanssa styylaa :D)

Lenkki tehtiin harju- ja omakotitaloalueen maisemissa hyvässä seurassa höpötellen koirista, tietty! Lenkin kruunasi perinteiseksi muodostunut herkuttelu Siipibaarissa, jossa saa aina niin erinomaista palvelua :) Suosittelen!



Ristiaskel hyppy