27.3.2012

Tervetuloa Mummis

Monta kesää olen jo haaveillut tästä... meinaan omasta mummopyörästä! Nyt sitten repäisin ja hankin :) Päivällä bongasin Huuto.netistä ja töiden jälkeen kävin hakemassa kotiin iloisen kesäkulkupelin. Meillä on aina autoilla ja joskus pyörilläkin lempinimet, on ollut Mursua, Pulua ja Nipsua, nyt on Mummis! Vähän naurattaa, kun en olisi voinut ajatella vielä kymmenen vuotta sitten ajelevani oikealla mummopyörällä, silloin ostetussa pyörässä oli tärkeintä sporttinen ulkonäkö.


Pyörää pitää vähän tuunata, ainakin eteen haluan korin, jossa voi kuljettaa torilta haetut mansikat, kirpparilöydöt tai kirjaston lainakirjat. Samaan romanttiseen kuvaan kuuluu ehdottomasti kukkamekko ja sandaalit, kuten jo pari ystävää näki mielikuvissaan ;) Ehkäpä taakse tulee myös teline, johon koiran saa kiinni ja tepsuttelemaan.


Senkin takia olen ihan innoissani, että asutaan nyt neljän vuoden jälkeen lähellä Tampereen keskustaa, joten pyörällä tulee varmasti liikuttua enemmän, kun Pirkkala vuosina, jolloin pyörä kaivettiin varastosta vain muutaman kerran kesässä. Ja muksuna kuljin AINA pyörällä joka paikkaan, ympäri Tamperetta ja Nokiaakin.


Nyt vaan odotellaan aurinkoisia kelejä ja sulaa baanaa! Käsi ylös, kenellä on mukava mummopyörä varustettuna pehmeällä satulalla ja jalkajarrulla :)?


5 kommenttia:

 1. Mummis on ihana! Mun pyörä oli koko talven tuossa kerrostalon ulkooven takana, lumen alla.. en tiedä, uskallano edes ajaa sillä.. jos joku sitten näkee, että aha, se olikin sun pyörä täällä koko talven! :D Olen pohtinut, että mitä jos maalais sen.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se voi olla parempi, että maalaat pyörän :D Ei noista kerrostalokyttääjistä aina tiedä :D Mietin samaa, jos maalaisi tuon Mummiksen, mutta ei ole vielä tarvetta, kun on niin siistissä kunnossa.

   Poista
 2. Anna kato minkä mää löysin!

  http://www.zooplus.fi/shop/koirat/lelut/korit_taluttimet/kori/178192

  Jos Eppu olis pienempi (ja rauhallisempi :D), tuommoinen olis niin ihana <3 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, onpas ihana! Siinä oli enimmäispaino 10kg, joten hyvin Eppu siinä menisi ja kun on vielä verkko päällä, niin ei pääse pomppamaan pois :)

   Poista
  2. Toi koira tuossa korissahan on ihan kuin Effie, joten meillä voisi toimia:) Enää puuttuu se pyörä.. vai voisiko samaa soveltaa moottoripyörään??;)

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!