Lueskelin taannoin, että erään tutun parsonpentu pidättää jo hienosti... lenkin ajan ja kun pääsee sisälle, voi taas rauhassa päästellä :D Silloin se nauratti, enää ei. Nuga toimii juuri noin. Ollaan tässä nyt useampana vapaapäivänä, jouluaatto mukaan lukien, taisteltu asiasta ja ei niin ei. Parhaimmillani olen vienyt Nugan ulos neljä kertaa peräkkäin, kun on alkanut tekemään sisälle rinkiä, että kohta tulee, mutta siitä huolimatta on touhunnut pihalla jotain ihan muuta vapaana tai hihnassa. Silloin aattona ulkoiltiin yhteensä tunti ensin hihnassa, sitten pihassa vapaana ja pihassa hihnassa, mutta sitkeästi vaan pidätti ja mä luovutin. Mikähän neuvoksi?
Eilen keksin, että alan opettamaan tunnussanaa, kun tekee tarpeitaan (vaikka sitten sisälle), jos yhdistäisi sanaan tekemisen ulkona... Muutaman hassun kerran Nuga on vahingossa tehnyt tarpeensa ulos, jolloin olen kehunut ylitsevuotavasti, josta Nuga on mennyt hieman hämilleen ja homma saattanut jäädä vähän niin kun kesken, tämä sama ilmiö oli aikoinaan Nemon ja Lunan kanssa. Kehua kuitenkin pitäisi.
Agilityn aloitus ja parsonlenkki jäi meiltä väliin, kun tulin flunssaan, blääh :/ Saa nähdä, kuinka käy sunnuntain agikisojen kanssa, kun ehdin ilmoittaa Nemon virallisiin. Olenko terveenä ja ehditäänkö missään päästämään suurimpia liitohöyryjä ennen kisoja... Tosi rauhassa ovat kyllä nyt, kun itse en jaksa juuri sohvalta nousta. Nyt vasta tajuan, kun Seppo aina sanoo, että koirat ovat hissukseen hänen ollessa kotona, no joo, niin varmaan, kun istuu paikallaan vaikka koneella. Itse en juurikaan malta kotona istuskella ja niin ollen varjot vaan seuraa perässä ;)
1325700917_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Ne on söpöjä, kun ne nukkuu
P.S. Nugallakin on nyt oma sivu :)