Napattiin Nemon kanssa toinen nolla ykkösten agiradalta! Vielä yksi pitäisi kerätä, jotta päästään kakkosluokkaan kisaamaan. Rata oli tekninen, eikä meidän osuus ehkä kovin kaunis, mutta otin kaikki vaikeat kohdat varman päälle. Paljon nopeampia ja sujuvampiakin käännöksiä oltais osattu, mutta en uskaltanut alkaa kikkailemaan. Eka rata oli enemmänkin juoksurata, joten muutama mun ajoitusvirhe johti hylättyyn.
Erittäin tyytyväinen olin, sillä aamulla vielä mietiskelin paniikissa, pitäisikö jättää koko homma väliin, kun agilityesteitä ei oltu nähty kuukauteen ja olo oli edelleen hieman flunssainen, mikä tietysti aina johtaa siihen, että koirat on tavallista enemmän virtaa täynnä. Noi seikat ei näköjään menoa haitannut :) Oltiin toisella radalla luokan kakkosia ja Nemo sai keksejä + pehmosorsan uudeksi treenileluksi! Aika tehokkaasti Nemo pelmuutti sorsaa heti paikan päällä ;)
1326130265_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Leikin tohinaa
Eilen oli kisojen lisäksi action -päivä, kun kotiutuessa siivosin koko huushollin, jonka jälkeen Luna pääsi pitkälle lenkille ja viimeisenä Nuga mummulaan vasta ensimmäistä kertaa! Vähän rauhallisemmin siellä oltiin, kun näillä muilla meidän koirilla on tapana, mutta kyllä niitä crocseja vietiin samaan malliin, kun kotonakin ;) Siirrettiin muuten Nugan oleskelualuea kylpyhuoneeseen työpäivien ajaksi, kun alkoi häkki käydä pieneksi. Ilmeisesti ihan hyvin oli viihtynyt, kun kaapin kulmat oli ehjänä, eikä naapuristakaan ole tullut valituksia...
1326130301_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Nemo alimmaisena