Kaikille kolmelle koiralle tuli tänään postissa nimilaatat, jotka voi kiinnittää kaulapantaan karkaamistapausten varalle. Tilauksen tein Faunataressa useiden mallien valikoimasta ja hintaa tuli 9e/kpl, toimitus tosiaan postin kautta viikossa. Suutarissa vastaava halvin oli 15e ja ajattelin sen olevan aikamoinen summa kerrottuna kolmella.
Idean sain Anskun isosiskolta Olgalta, jolla oli juurikin tälläinen simppeli laatta pannassaan. Nemolla on myös entuudestaan luun muotoinen nimilaatta Mustista ja Mirristä hankittuna, mikä muistaakseni hieman hintavampi, mutta saa mukaansa odottaessa. Myös niitä pieniä kierrekorkkisia 'pulloja' olen kokeillut, mutta meillä ainakin kierteet aukeaa menossa ja sisällä olevat yhteystiedot ovat kadonneet.
Mitäs pidätte?
1325786252_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Mietiskelen tässä vielä huomista Koko perheen koiratapahtumaa Lielahdessa, lähteä vai ei? Kuinkahan paljon tuttuja on menossa? Nugaa ei voi vielä viedä, kun ei ole rokotukset kunnossa ja vaikkapa mätsäriä ajatellen Nemo on lampaanvaatteissa ja Luna lähes kaljuna, vaikka huomasin just muutama päivä takaperin, että Lunalle on kasvanut hyvä pohjavilla ja kun vielä uuden vuoden aattona sitä katsottiin, että on aika nakuna ;) Toisaalta, kaikkea kivaahan tapahtumassa on, vaikkei koiria ottaisikaan mukaan.